Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Zondags Ontbijtje ❤ Pancakes

Goedemorgen! Hebben jullie lekker geslapen? Ik hoop het wel. ;) Iedere zondag verras ik mijn man met een lekker ontbijtje. De ene keer zijn dit warme broodjes met verschillende soorten beleg, de andere keer wentelteefjes en ook heel regelmatig zijn het lekkere pancakes Download the wget folder. Ik heb al eens een recept voor bananen pancakes met jullie gedeeld, en deze variant is nog altijd heel erg geliefd hier maar ook het recept van vandaag mag ik regelmatig van mijn man op tafel zetten Crema Luna.

Pancakes1
Zelf hebben pancakes mijn voorkeur over pannenkoeken win7 32bit 다운로드. Ik ben dol op die lekkere kleine luchtige hapjes. Mijn man heeft liever pannenkoeken omdat hij dol is op dun en een beetje krokant maar pancakes vind hij gelukkig ook erg lekker. Als ik er thee en fruit bij serveer is het al helemaal hoe hij het graag heeft. Wat deze pancakes extreem lekker maakt is het toevoegen van de koek- en speculaas kruiden. Een tip van een vriendin van mij.

Ingrediënten:
– 225 gram bloem
– 300 ml melk
– 3 el zonnebloemolie
– 2 eieren
– 2 eetlepels witte basterdsuiker
– 1 zakje bakpoeder
– 2 el koek- en speculaaskruiden
– snufje zout
– mengkom
– garde

Pancakes2
Bereiding:
Wat bij pancakes echt een must is, is het gebruiken van een garde. Op deze manier wordt het beslag veel beter dan met een mixer. Ook moet je niet langer “mixen/roeren” dan nodig is. Wat ik zelf altijd doe is eerst alle natte ingrediënten in de kom. Dus de melk, eieren en olie en dit tot 1 geheel kloppen. Vervolgens doe ik er de dingen bij die niet gezeefd hoeven te worden zoals de kruiden en de suiker. Als laatste zeef ik de bloem en de bakpoeder boven de kom en roer deze er gelijkmatig door het maken van achtjes doorheen tot het volledig is opgenomen in het beslag.

Pancakes3
Neem een ruime koekenpan en verwarm deze. Draai vervolgens het vuur naar laag/gemiddeld en giet er een scheutje zonnebloemolie in en verdeel dit door de pan. Schep er met een beslaglepel kleine beetjes in (ik bak meestal 3 in 1 keer in 1 pan) en draai deze als de bovenkant niet meer vloeibaar is met een pannenkoekenmes om. Let goed op dat je je vuur niet te hoog zet want verbrand zijn ze niet zo lekker.

Serveer de pancakes met maple syrup, stroop, poedersuiker of met wat je maar lekker vindt.

Eet smakelijk!

7 Responses to Zondags Ontbijtje ❤ Pancakes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *