Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 28 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Zitbanken Inspiratie

Zoals de meeste vaste lezeressen wel weten woon ik bij mijn schoonvader in huis. Wij zelf hebben nog een “woonkamer” op zolder gemaakt, en daardoor hadden we nog niet zo veel aandacht besteed aan de echte woonkamer. Het hele huis moest namelijk grotendeels opgeknapt worden, en dan is een plek waar je weinig zit niet echt eerste prioriteit. De laatste tijd denk ik wel steeds vaker na over de woonkamer aanpakken en vandaag dan ook een inspiratie logje.

Banken4Ik zal jullie als eerste de huidige stand van zaken laten zien. Onderstaande foto is hoe mijn woonkamer (eigenlijk vooral de zithoek) nu is. Dat is dus het uitgangspunt en datgene waar ik mee moet werken. Je ziet op de foto alleen de banken, maar het is eigenlijk een behoorlijk ruime woonkamer met twee deuren er in. 1 naar de keuken en 1 naar de hal.

Banken
Zoals je ziet, niet echt heel knus, en ook totaal niet mijn smaak. Gelukkig vind mijn schoonvader eigenlijk alles best zolang hij maar een bank heeft om op te zitten dus daar hoef ik niet veel rekening mee te houden. Wat ik vooral niets vind zijn de banken. Deze zijn ontzettend laag (niet geschikt voor mijn lange benen, ik krijg er altijd veel rugpijn op) en ook zo oud en tuttig met die bovenkanten zo golvend vind ik zelf. De tafel zou ik ook liever wit zien (maar daar is iets aan te doen) en jullie kunnen het niet zien maar er staat een ronde eettafel, waar ik liever een rechthoekige zou willen hebben en dan wil ik ook nog graag vitrage en gordijnen in plaats van lamellen. :roll: Best een wensenlijstje dus, maar aangezien ik niet alles in 1 keer kan doen zou ik als eerste de bank vervangen. Het roze is trouwens al wel mijn inbreng, aan de andere kant van deze banken is ook een prachtige roze muur en daar ben ik wel heel blij mee. De kleuren wit, grijs en zwart vind ik daar ook erg mooi bij. :thinklove:

Wat ik dus wel mooi vind zijn bijvoorbeeld de volgende banken:
Banken1
Wat ik hier vooral gaaf aan vind zijn die zijkanten. Dat geeft echt iets extra’s aan deze banken. De bovenste is denk ik mijn favoriet!

Banken2
De bovenste bank op deze foto is tevens een slaapbank. Dat is wel ideaal wanneer je logees hebt, en die heb ik nog wel eens ;) de onderste vond ik heel mooi door die grote kussens er op en de dubbele kleuren. Deze vier banken vond ik trouwens op de website van Otto, waar ik nog veel meer leuke banken heb zien staan en momenteel ook een aantal in de sale.

De volgende banken maken ook wel een goede kans in mijn woonkamer:
Banken3Lekker groot beide, zodat je er met familie of met een aantal vriendinnen op kunt chillen. Ook volgens mij heerlijk voor een dutje. ;) Deze banken vond ik op de website van IKEA.

Verder dan lekker de salontafel opknappen. Ik zou hem graag wit willen verven, want verder is er niet veel mis mee. Hij is lekker groot, wat mijn mede bewoners erg handig vinden omdat wij regelmatig met de mannen en vrouwen gescheiden eten wanneer er bezoek is, en er dus ook in de zithoek word gegeten. Andere (witte!) eettafel en dan wordt het al een heel ander gezicht.

Welke bank vind jij het mooist?

18 Responses to Zitbanken Inspiratie

 • Ohh die laatste van de IKEA heb ik ook (maar dan het gewone driezitsmodelletje) en die zit heerlijk! Maar die bovenste vind ik veruit de mooiste van de banken die je gepost hebt :) Leuk hoor, zo je interieur aan kunnen pakken! :)

 • Ik vind de eerste en tweede echt super mooi!

 • Leuke banken, de eerste vind ik ook het mooist! Maar de vier eerste zijn allemaal prachtig, ook mijn smaak! De laatste van Ikea vind ik niet zo mooi, de onderkant vooral.

 • Tip: als je met je budget zit kun je ook hele mooie banken via marktplaats vinden.
  Ik heb daar mooie vrij nieuwe banken gezien die men weg doet vanwege samenwonen ofzo. Je hebt tegenwoordig een marktplaats app, waardoor je heel gemakkelijk in je bed uitgebreid alles kunt bekijken en bieden etc.

 • De eerste bank die je mooi vind heeft een vriendin van mij, super leuk! Vooral met dat glas aan de zijkant.
  Gelukkig hebben wij een hele fijne hoekbank :)

 • Wat gaaf die banken met een kastje erin. Love it!

 • Die eerste twee met die kastjes er zijn gaaf, maar de rest van de foto’s zijn ook mooi.

 • Leuke banken allemaal. Ik zou ook graag een nieuwe bank willen, maar zoek de perfecte nog.

 • Dat zou een groot verschil maken ja, een andere bank! Leuk!
  Ik vind van deze banken de bovenste Ikea wel leuk. En zo een met een kastje er in is ook wel cool..
  Maar als ik jou was zou ik echt geen bank kopen via internet.. Je moet er even op gaan zitten en liggen in de winkel :-)

 • Ik vind de tweede van links leuk de grijs/zwarte ook met het kastje aan de zijkant. Helemaal grijs vind ik erg saai, je kunt het opleuken met gekleurde kussentjes maar dan nog lijkt het me niet een heel vrolijk gezicht. Ik weet niet waarom, maar de grijs/zwarte bank lijkt mij meer oppimpbaar :P

 • soort bank wil ik ook hebben (lounge bank). Lekker voor de voeten als TV kijken of laptopen

 • Ik zou graag een bank willen met een verlenging eraan. Lekker languit met de beentjes omhoog!

 • die banken met die vakken aan de zijkant zijn leuk! en handig ook.

 • grijs met wit vindt ik persoonlijke een mooie combi…ik had een vraag schilderijtjes boven de bank waar heb je die vandaan?

 • oh man, hoe handig zijn die zitbanken met een ‘kastje’ in de zijbank, die zou ik ook wel willen als we de boel bij ons veranderen!

 • Heel mooie banken maar zitten ze goed. Ze zien er niet zo comfortabel uit. De zitting lijkt mij veel te kort om gemakkelijk te zitten, liggen. Uit proberen zou ik zeggen,want hoe mooi een zetel ook kan zijn als hij niet goed zit heb je niks aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *