Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Zipper Scarf By Hazanah

Twee weken geleden was ik op bezoek bij de eigenaresse van Hazanah. Jullie hebben al eens een tutorial gezien met de instant hijab die zij verkoopt, en dit keer kreeg ik wat anders mee naar huis, namelijk een zipper scarf Download The Last Order of The Total Dream.
ZipperScarf3

Nu vraag je je vast af, wat is nou een zipper scarf Download The Walking Dead? I’ll explain. Het is een sjaal/hoofddoek met een rits. Door de rits kun je de hoofddoek, in combinatie met een ninja scarf op diverse manieren dragen 인텔 터보부스트 2.0. Op de foto’s zie je hier 1 voorbeeld van, maar ik zal binnenkort een tutorial opnemen waar in ik wat meer laat zien.

ZipperScarf1

Wat handig is aan deze hoofddoek is dat je het ook gewoon als instant kant en klare hoofddoek kunt gebruiken Bible recitation. Je kunt hem namelijk in principe gewoon over je hoofd doen, dicht ritsen en er verder niets meer aan doen. De hoofddoek valt dan lang en bedekt alles wat het zou moeten bedekken 유튜브 뮤직. Wel moet je doordat de stof dun en licht doorschijnend is er een ninja inner scarf onder dragen die ook je hals bedekt. Het leuke ninja kapje wat ik hier draag (met kant bovenop) komt trouwens ook van Hazanah mocht je daar benieuwd naar zijn Download The Snakes.

ZipperScarf2

De stof zelf is lekker luchtig en draagt prettig Download the walkmap. Ook laat het zich makkelijk op diverse manieren stylen. Ik vind het zelf echt een leuke hoofddoek waarmee je eens iets anders dan anders kan creëren Download Show Me the Money 8 3. Op onderstaande foto zie je trouwens hoe het er uit ziet met de rits los, leuk voor een speciale aangelegenheid zoals een feestje of een avondje uit vind ik gta3 bug edition apk.

ZipperScarf4

De zipper scarf is verkrijgbaar in diverse kleuren zoals zwart, donkerblauw, paars (like i’m wearing), groen en zalm roze Download the first album of Akdong Musicians. De stof is chiffon crèpe en hij is verkrijgbaar via Hazanah voor € 17,95. Niet schrikken van de prijs want daar krijg je wel een prachtige designer hoofddoek voor waar je alle kanten mee op kan. Ik ben in ieder geval fan!

ZipperScarf5

Voor de hijaabi’s: wat is jouw favoriete hoofddoek stijl? En wat vinden jullie hier van?

11 Responses to Zipper Scarf By Hazanah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *