Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Zelf Een Hoesje Ontwerpen (& 1 Winnen)

Hoe leuk is het als je gevraagd wordt of je een eigen hoesje wilt ontwerpen? Ik vond het in elk geval een ontzettend leuk idee en kon niet wachten om er mee aan de slag te gaan Windows Update 1903 downloaded. Ondertussen heb ik mijn zelf ontworpen hoesje binnen en in gebruik en vandaag laat ik je mijn ontwerp zien en vertel ik hoe je er 1 kunt winnen!

GoCustom3

Ik kreeg de kans van Go Customized om een hoesje voor mijn Sony Xperia Z5 helemaal zelf te ontwerpen sai 툴 다운로드. En met helemaal zelf bedoel ik ook echt, he-le-maal zelf. Tekst, plaatjes, kleuren je mag het allemaal zelf verzinnen. Dus… Dat was nog even iets om over na te denken Download the webcam driver. Ik dacht nog, oh dan maak ik een leuk hoesje met een foto van onze trouwdag. En net toen ik dat wilde gaan doen zei mijn man vanaf de andere bank “je bent toch niet van plan een hoesje met onze foto te maken he…” Uh tja, tot zo ver dat idee dus haha Download Internet Explorer pdf. Oké wat zal ik dan eens gaan doen. Nu ben ik de laatste tijd best wel in to leuke quotes en printjes dus ik besloot om daar voor te gaan.

GoCustom1

Het uit eindelijke ontwerp is een mooie watercolor achtergrond geworden met vele verschillende kleurtjes en een quote er op download pmbok hangul pdf. “Sometimes the smallest things take up the most space in your heart.” Een quote die ik altijd leuk heb gevonden en die komt van Winnie the Pooh Download Nahimic Sound. Sommige letters deed ik wat groter, andere wat kleiner en zo heb ik een poosje gespeeld tot ik tevreden was. Als font heb ik gekozen voor een “handwriting” lettertype 안드로이드 서버 에서 파일. Die vind ik helemaal leuk de laatste tijd.

Hoesje4

Hier boven zie je het uit eindelijke ontwerp 태양의 후예 3회. Het liefst was ik gegaan voor een wallet case, maar die hebben ze helaas niet voor de Z5, dus ik koos voor een hoesje waarbij de print rondom zit. Je kunt bij Go Customized hoesjes maken voor vrijwel elk type telefoon en ook nog voor enkele iPads dus zelfs je tablet kan zo’n mooie hoes krijgen 또 오해영 대본. Je kunt kiezen uit wallet cases, hoesjes met print rondom, flip cases en meer.

Het uit eindelijke resultaat zie je hier onder. De levering was suuuuuper snel (voor 16.00 besteld de volgende dag in huis) en ik ben er heel erg tevreden mee 관세청 다운로드. Ietsje jammer vind ik dat de tekst net niet helemaal mooi op de achterkant is gekomen, maar ik vind het ook niet enorm storend. De kleuren zijn erg mooi geworden en het hoesje is stevig maar niet zwaar.

GoCustom2

Winnen:

Ik mag van Go Customized ook een hoesje aan jullie weg geven! Hoe je hier aan mee doet is dit keer super makkelijk. Laat een comment achter met een geldig e-mail adres dat je mee doet, en dat was het. Super makkelijk, geen poes pas deze zomer. ;) meedoen kan tot en met dinsdag 16 augustus 2016 23.59 en de winnaars ontvangt bericht. 

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn hoesje vinden!

Liefs XO, Jorien

7 Responses to Zelf Een Hoesje Ontwerpen (& 1 Winnen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *