Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Wordless Thursday ❤ Een Glimp Van Garda

Yes, eindelijk weer eens een wordless wednesday eeh thursday. Thursday? Tja zoals jullie vast gemerkt hebben lag gisteren onze webserver plat en dus kon deze ingeplande post niet online komen Download the English-Korean translation. Sorry daar voor. Dan maar een dagje schuiven he, ik ben de afgelopen weken toch al een beetje rommelig geweest met bloggen as you know :$ dus dit kon er ook nog wel bij Download the Mabinogi cooking tool. Vandaag alvast een glimpje naar een fijne warme bestemming, een glimp van het dorpje Riva del Garda waar wij vorig jaar waren. Even weer zwijmelen naar vakantie en andere landen Anidesk. Heerlijk. In Juli mag ik weer, en we zijn al aan het kijken wat we dit jaar willen doen. Voor nu droom ik in elk geval weer even terug naar het afgelopen jaar Download the dragon's electric ity. Geniet van deze foto blog!

WWwk7.0

WWwk7.1
WWwk7.2
WWwk7.3
WWwk7.4
WWwk7.5
WWwk7.6
WWwk7.7
WWwk7.8
WWwk7.9
Ben jij wel eens in Riva del Garda geweest?

wpid-wpid-signature4.png

5 Responses to Wordless Thursday ❤ Een Glimp Van Garda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *