Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Wordless Wednesday ❤ Birdies

Wil je je wordless wednessday voorbereiden, is je SD kaart spoorloos. Dat is 1 van de ergste dingen die je als blogger of fotograaf (of beide haha) kan overkomen Download Windows 8 Korean language pack. Overal gezocht, alles overhoop en uit eindelijk vond ik hem onder de bank. Waarschijnlijk is 1 van de harige dames er mee wezen voetballen haha. Toen twijfelde ik nog even over wat ik zou doen voor deze week 통일찬송가 ppt. Ik heb nog genoeg Keukenhof shots maar het moet wel een beetje leuk blijven. Wat ik ook nog tegen kwam waren een aantal vogel shots. Ik vind vogels nog een hele uitdaging om te fotograferen omdat ze vaak hoog zitten en soms zomaar wegvliegen of bewegen waardoor je foto mislukken kan 세인트 빈센트. Zo nu en dan lukt het me toch, en dan vind ik het heel erg leuk. Vandaag dus een wordless wednesday met een aantal vogeltjes!

WWWk5.1
WWwk5.2
Deze vrolijke eters komen nog uit mijn map vakantiefoto’s. Terwijl wij zaten te ontbijten zag ik deze vrolijke eters in de boom tegenover ons. Die rode besjes gingen er zo hop hop in en ik vind het leuk dat ze zo goed te fotograferen!

WWwk5.3
WWwk5.4
Deze gezellige vogel zat nog tussen de takken terwijl ik foto’s van de bloesem schoot. Jullie hebben er al een paar van gezien, maar toevallig zat er nog wel wat leuks bij.

WWwk5.5
Deze zat toch even hoog zeg, en hij (zij?) zat zo leuk te fluiten! Toch nog even een snelle snapshot kunnen maken hihi.

WWwk5.6En dit is 1 van mijn favorieten, omdat de vogel zo prachtig en statig zit. Hij zat ook zo mooi stil!

Hou jij van vogels? En wat is je favoriete shot?

wpid-wpid-signature4.png

8 Responses to Wordless Wednesday ❤ Birdies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *