Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Wordless Wednesday ❤ De Keukenhof Part 1

Druk, dat is wat ik ben de laatste tijd. Je hebt het misschien ook wel op mijn blog gemerkt. Ik schrijf iets minder, en vind het lastig om elke dag wat te publiceren maar goed, dat snap je ook wel als je mijn agenda ziet haha. Gelukkig kon ik afgelopen zaterdag even ontspannen toen ik voor het eerst een bezoek bracht aan de keukenhof. En wauw wat is het daar mooi zeg al die bloemen. Wat een rust en ontspanning toen ik daar zo lekker rond liep en wat een prachtige plaatjes vielen er te schieten. Ik had natuurlijk mijn camera bij me en vandaag is deze Wordless Wednesday dan ook helemaal gewijd aan de bloemen uit de Keukenhof. Genoeg gesproken ook, geniet van de foto’s!

WWwk4.1

WWwk4.2
WWwk4.3
WWwk4.4
WWWk4.5
WWWk4.6
WWWk4.7

8 Responses to Wordless Wednesday ❤ De Keukenhof Part 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *