Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

What Did I Eat – Week 47


Een tikje laat deze post, maar dat kwam door de drukke dag en omdat ik vanavond lekker de finale van ‘so you think you can dance’ heb terug gekeken 맥용 인디자인 다운로드. Ook nog iedereen ontzettend bedankt voor de lieve comments op de zeepjes! Maar nu dan over eten, what did I (we ^_^) eat in week 47:

Maandag: Pasta alla Pizzaola (Bertolli maaltijdpakket again on my own 다운로드! Lovely! :love: )
Dinsdag: Rode bieten salade (met een uitje en appeltje), gekookte aardappelen, jus, gebakken zalm.
Woensdag: Bij mijn schoonmoeder, marmita gemaakt van lamsvlees, pruimen, abrikozen, ui, kruiden en daarbij brood acdsee 한글 다운로드. :thinklove:
Donderdag: Maaltijdsalade met rijst, zaden, stoofpeertjes, walnoten, amandelen en natuurlijk sla. Daarbij nog twee kroketten 종이의집 시즌2.
Vrijdag: Preitaart (alweer, mijn man houd hier van haha) en gegrilde zalmfilet.
Zaterdag: Pasta met pesto en roomsaus, grote salade er bij en vegetarische burgers osx 시에라 다운로드.
Zondag: Couscous met (o.a.) pompoen en kip. Mijn schoonvader kwam terug van hadj (bedevaart naar Mekka) en we aten bij familie microsoft office document imaging 다운로드.

7 Responses to What Did I Eat – Week 47

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *