Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

What Did I Eat – Week 46


Maanden niet meer gepubliceerd, maar terug van weggeweest 2018 트로트 다운로드! What did I eat?

Maandag: Stamppot spruitjes en een gehaktbal.
Dinsdag: Lamsvlees, zelf gesneden frietjes, salade 인벤터 2014.
Woensdag: Zalm lasagne met spinazie.
Donderdag: Patatje met, broodje kaassoufflé met joppiesaus.
Vrijdag: Pizza Margarita met ananas, salade flac 다운로드.
Zaterdag: Preitaart, gebraden kippenvleugeltjes fraps 정품 다운로드.
Zondag: Pasta alla Genovese (zo’n heerlijk Bertolli maaltijdpakket) maar in plaats van de voorgeschreven varkenslapjes aten wij hierbij gekruide en gebakken zalm Download the video you're playing.

6 Responses to What Did I Eat – Week 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *