Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

What did I eat – Week 32, ramadan food

Het is al even terug, maar uit vanwege het begin van de ramadan en wat er dan zoal bij ons thuis gegeten wordt lijkt het me leuk dit weer op te pakken Download excel add-on! Wees wel voorbereid op soms wat vreemde combinaties (ik hou van vreemde combinaties :$ ) Ready steady? Go!

Maandag: couscous met lam, wortel, koolraap en courgette 월페이퍼 무료.
Dinsdag: Homerolled sushi (maki en nigiri) met tonijnsteak, zalmfilet, komkommer en garnalen.
Woensdag: Harira, lmsmen, gekookte eieren, dadels, salade download os x 10 8.
Donderdag: Harira, beghrir (soort pannenkoeken met gaatjes er in), dadels en ‘s avonds laat homemade frietjes.
Vrijdag: Harira, lmsmen, tomatensalade, dadels en ‘s avonds nog eens broodjes kroket en kipnuggets Download forticlient vpn.
Zaterdag: Harira, dadels, sfeng (marokkaanse donuts), salade, ‘s avonds laat een zelfgemaakte loempia 카톡테마.
Zondag: Harira, beghrir met jam, dadels, kroketten, kip/groenten loempia’s.

10 Responses to What did I eat – Week 32, ramadan food

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *