Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

What Did I Eat – Week 23

Maandag: Restant couscous van zondag en later kip met champignons en brood -ik at alleen met mijn schoonvader en die vast maandags en donderdags, vandaar dat ik dan van alles door elkaar eet- ;)
Dinsdag: Rundvlees met aardappelen, wortel en uien Download TianguanUng. Brood er bij (ik begin al echt Marokkaans te eten haha)
Woensdag: Kip kerrie met rijst.
Donderdag: Hetzelfde als woensdag met veel salade er bij 컨버터.
Vrijdag: Kip op marokkaanse manier! Lekker gestoofd in veel kruiden en specerijen en met olijven en brood.
Zaterdag: Barbecue bij een vriendin van mijn familie 30 txt. Voor manlief en mij was er apart halal eten (en andere bbq! zo lief :) ) en wij hadden heerlijk kip, garnalen en burgertjes.
Zondag: Frietjes, kipnuggets, kaassoufflés en salade 로젠택배 프로그램 다운로드.

13 Responses to What Did I Eat – Week 23

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *