Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Wat We Nog Willen Veranderen Aan Onze Zolder

Als je mij in mijn tienerjaren zou zeggen dat ik gelukkig zou zijn met een woonkamer op zolder, wonend met mijn schoonvader in huis en dan ook nog eens wonend in het Gooi had ik je keihard uitgelachen Download stretching exercises. I mean, op dat laatste na, wie wil dat nou? Nou blijkbaar ik dus, want ik ben al 7 jaar heel tevreden zo, met ons woonkamertje op zolder.

Het is niet dat we niet in de gewone woonkamer komen overigens, maar als je samenwoont met je schoonouder(s) heb je ook wat privacy voor jezelf nodig 아이폰 갤러리. Geloof me, is gewoon zo. Ik bedoel je wil soms toch ook gewoon lam op de bank hangen met je partner en lekker klef een romantische film kijken. Nou zeker met Marokkaanse (of menig andere nationaliteit) schoonouders is dat geen optie Download hp Smart Start. Voelt sowieso al ongemakkelijk met anderen er bij maar met je schoonouders is helemaal awkward. Dus, wij hebben er een aantal jaren geleden voor gekozen om lekker een plekje te creëren op zolder.

Eigenlijk had ik foto’s van alle transformaties door de jaren heen moeten maken, want deze zolder is zo vaak veranderd. Maar goed, laten we het hebben over de zolder in haar huidige vorm.

We hebben ondertussen:

– Een zolder in Scandinavische/Arabische gemixte stijl. Wit, Ikea gecombineerd met Marokko.
– Een heus knus zithoekje met fijne banken, een toffe Marokkaanse dienblad tafel en een fijn plekje met lekkere comfy berber kussens op de grond tegen de verwarming aan. Poefjes er bij en een kleed wat lijkt op zo’n berber kleed maar dan voor minder.

– Als we 1 bank schuiven en de tafel in een paar seconden opklappen hebben we een hele grote ruimte waar mijn man en ik regelmatig sporten.


– We hebben een heus koffie en thee hoekje waar we van een vriendin van mij ook nog eens een heuse minibar voor kregen zodat we altijd koude drankjes hebben en ik ook wat snacks en simpele ontbijt dingetjes boven kan bewaren (en dus niet perse naar beneden hoef… yes I am a lazy woman)

– Sinds afgelopen jaar is het ook een heerlijke geïsoleerde zolder. Super fijn in de wintermaanden want dan was het hier toch ook wel snel koud.

En dit willen we nog:

– Ik zou ooit onze zolder verder uit willen bouwen. Met een dakkapel aan de andere kant bijvoorbeeld. Dan zou de zolder veel ruimer zijn en wie weet als het vanwege kindjes ooit nodig is ook makkelijker in tweeën te delen. Gipsmuurtje er tussen en voila.

– Ik persoonlijk zou heel graag zo’n tof mini aanrecht/keuken dingetje willen op mijn zolder. Bij de IKEA hebben ze die onder andere. Een meter breed, maar perfect voor kleine ruimtes. Zou een stuk handiger zijn met het zetten van koffie enzo, en even snel een glas water pakken.

– We hebben nu een schuin dakraam (waar de kozijnen nog een likje verf van nodig hebben) maar ik wil ook nog steeds een VELUX verduisterend rolgordijn, anders is de zon hier in de zomer vreselijk fel en warm aangezien dit raam op het zuiden staat.

We zijn er dus bijna, maar met die toevoegingen zou onze zolder echt perfect en klaar zijn. Het is een heerlijk plekje om me terug te trekken en te ontspannen, en het maakt het samenwonen met andere familieleden ook gewoon een stuk gemakkelijker zo. Ik ben er echt blij mee, en dat had ik vroeger zeker niet verwacht.

2 Responses to Wat We Nog Willen Veranderen Aan Onze Zolder

  • Ziet er echt heel mooi en gezellig uit!

  • Leuke ideeën! Ik ben erg blij met onze zolder. Hij moet nog opgeruimd worden maar er staat nu een boekenkast (dit weekend artikel over online, ZO blij mee) en het wordt steeds knusser boven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *