Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Video ❤ Tutorial 3-Tone Scarf Op 3 Manieren

De 3-tone scarf van Hazanah. Hij is zó leuk met die 3 mooie banen in diverse kleurschakelingen. Ik ben er helemaal weg van! Wat ik wel lastig vond in het begin (en met mij blijkbaar anderen ook want ik heb er een heel aantal verzoekjes over gehad) was om hem mooi om te doen cLanguage. In de video van vandaag kom ik dan ook ‘ter rescue’ en laat ik verschillende manieren zien waarop ik deze sjaal omdoe.

3toneWat ik heel veel zie is dat meiden deze sjaal alleen kort en ‘hip’ dragen waardoor je een beetje de bedekking verliest avi 파일 다운로드. Jammer, want het is best een lange en brede sjaal en voor mijzelf heb ik altijd de regel dat mijn hoofddoek tot over mijn borst moet vallen dus dan heb je niks aan die wat hippere en korte stijlen 액티브스퀘어. Gelukkig is de sjaal dus lang en breed genoeg om er meer mee te doen, je moet alleen even weten wat. Zelf heb ik sinds ik weer lekker aan het experimenteren ben met sjaaltjes en stijlen eigenlijk 3 vaste manieren waarop ik deze hoofddoek draag. Zoals op de foto hier boven bijvoorbeeld. Lekker een beetje nonchalant, simpel (géén spelden behalve 1 onder je kin!) en toch zie je alle 3 de kleuren heel erg mooi uitkomen.

3tone1
Manier 2 is ook echt 1 die ik heel mooi vindt. Mijn man vond deze ook erg leuk trouwens. Je ziet hier alle 3 de kleuren twee keer terug komen en de sjaal valt mooi gedrapeerd. Ik hou daar van! Dit vind ik leuk voor een etentje, of voor een aangelegenheid waarbij je er zelf ook mooi gekleed uit wilt zien. Je bent origineel en anders met deze stijl vind ik zelf en toch weer niet overdressed of heel opvallend. Dit is mooi met alle kleuren die ik van deze sjaal heb en iets wat ik zeker regelmatig zelf zo draag.

Moumina6En dan mijn laatste variant, deze zagen jullie laatst in mijn outfit of the day met de Moumina jurk en daar kwamen ook veel leuke reacties op! Door de sjaal onder de kin niet helemaal strak te trekken zie je de bovenste kleur baan ook erg mooi uit komen. Ook deze laat ik in de onderstaande video zien.

Hoe doe je het?

Nou gewoon even de tutorial kijken en jij kan het ook!


Vergeet je ook niet op mijn kanaal te abonneren!
Je besteld deze en meer mooie hoofddoeken via Hazanah. Er zijn ook nog andere kleur combinaties verkrijgbaar, kijk daar voor ook op haar pagina. En mocht er iets niet lukken, don’t hesitate to ask. :D

Heb jij ook een 3-tone scarf? Hoe draag jij deze?

wpid-wpid-signature4.png

6 Responses to Video ❤ Tutorial 3-Tone Scarf Op 3 Manieren

 • ik heb er ook 2 en draag ze op de 1e en 2e manier

 • de kleuren van de 2e foto vind ik heel mooi samen ;)

 • Salaam aleikom. Mooi hoor! Vraagje, jij hebt ninjas van hazanah toch? Welke heb jij precies(welk type)? Heb jij niet dat ze te groot zijn of na een halve dag wijder worden?

  • Wa alaikum salaam! Zie je comment nu pas dus sorry voor het late antwoord. Ik heb die met een rits achter (alanis ofzo heten die) en heb geen last van uitrekken alhamdulillah.

 • Salam alaikom,

  Ik maar denken, denken… hé, ik ken haar ergens van! En toen viel het kwartje: ik zag je fotootje op Instagram bij Hazanahstore. He, geinig. Staat je heel mooi, Allahumma barik.

 • Echt een hele leuke en leerzame video, ik ga het zeker zelf ook proberen
  Het zal wel even duren voordat ik daar net zo handig in ben als jij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *