Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 28 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Video Review: Casa Nour Hijab

Vandaag heb ik eindelijk eens een nieuwe video voor jullie. Even een note vooraf; ik nam deze al op voor Marokko maar ik irriteerde me enorm omdat er een paar verspringende momenten in zitten maar die kreeg ik er gewoon echt niet uit ennnn ik wilde toch wel weer eens een nieuwe video uploaden omdat dit enorm lang geleden was.

Ik heb dus een review van Casa Nour, die instant hoofddoeken verkoopt waarmee je in 1 simpele handeling klaar bent. Perfect voor de dames die niet van spelden of moeilijke dingen houden, en die snel klaar willen zijn. Voor mijn mening check de onderstaande video:

En, zou dit iets voor jou zijn? Laat het me vooral weten! Ook als je zelf nog video suggesties hebt hoor ik het graag want i’m a little rusty ;)

4 Responses to Video Review: Casa Nour Hijab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *