Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Video ❤ Hoofddoek Tutorial Hazanah Zipper

De zipper scarf van Hazanah, sinds een poosje is dit mijn favoriete hoofddoek maar oh, oh wat heb ik gevochten met deze hoofddoek sinds ik hem in huis heb, en dat is al wel een poosje haha 드림하이1. Een poosje geleden besloot ik mijn paarse zipper nog 1 kans te geven, en nu eindelijk met succes want ik kreeg hem nu toch eindelijk om op een manier dat ik hem dagelijks kan dragen Download kakaotalk profile!

ZipperTut2Op mijn instagram en ook in outfits heb je deze hoofddoek dan ook al meerdere malen voorbij zien komen Download Linux oracle 10g. Hij is gewoon zo makkelijk en zit zo goed! Het beste van alles is dat ik geen speld meer onder mijn kin zit te duwen, plekken achter te laten en soms zelf te breken als je gaapt. Hallo zipper scarf die gewoon dicht geritst kan worden en even snel omgespeld. Heerlijk!

Nu heb ik ook al heel lang geen video met een hoofddoek tutorial opgenomen dus dat leek me ook wel leuk om weer eens te doen. Het is namelijk helemaal niet zo moeilijk wanneer je de draai eenmaal te pakken hebt. Na deze video kan jij het ook, of wil je er 1! ;) ideaal om even snel je hoofddoek om te doen en er toch leuk en goed bedekt uit te zien.


Abonneer je op mijn kanaal
Ik ben nog wel op zoek naar meer leuke manieren om de zipper hoofddoek op een stylish maar toch bedekte manier te dragen dus mocht je nog suggesties hebben of er zelf 1 dragen en deze op een leuke manier stijlen laat dit dan even weten in de comments!

Wat voor hoofddoek draag jij meestal?
wpid-wpid-signature4.png

11 Responses to Video ❤ Hoofddoek Tutorial Hazanah Zipper

  • Die versie ga ik eens uitproberen. De mijne ken je natuurlijk al met de strik van voren.

  • De kleur staat je prachtig! Mooie achtergrond ????

  • Hij staat je prachtig! Masa’Allah.

  • Mooi Jorien! Ik doe de Zipper anders, omdat een ninja bij mij niet lekker zit. Eerst mijn hele hoofd er doorheen, de hoofddoek ligt om je schouders. Dan vastritsen tot hij losjes aansluit bij je hals. Dan pak je de achterkant vanaf je rug en sla hem naarvoren terug tot de rand van het kapje, evt. vastzetten. De twee flappen naarvoren laten hangen. Rechterflap haal je onder je kin door zet je boven je linkeroor (via de binnenkant) vast aan je kapje (zie je later niet meer want de hoofddoek valt er uiteindelijk overheen). De linkerflap zet je aan de rechter buitenkant vast (zie je dus nog wel). Het voordeel hiervan is dat je helemaal niets onder je kin voelt (geen speld en geen rits) en geen, in mijn geval, knellende ninja. Uiterst comfortabel dus en ook mooi!

    • Ik moest even visueel bedenken hoe je dit deed maar ik ga dat straks eens voor de spiegel proberen. Klinkt ook heel goed!

  • Wat een mooie achtergrond Jorien! Ideaal zo’n rits. Maar blijft die dan ook zo?

  • de sjaal die je draagt is erg mooi, hou van de kleur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *