Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Van 10 Naar 1. Aftellen Maar…

Zoals jullie weten hou ik best wel van persoonlijke blogjes, en dit leuke lijstje zag ik laatst bij Saskia op haar blog en ik besloot het over te nemen Download Windows 10 iso. Ik heb alleen 1 vraag aangepast, want het stukje met “3 van mijn lievelingsliedjes…” was voor mij niet echt van toepassing, omdat ik geen muziek luister uit islamitische overweging Download the movie Cluis. Daar heb ik dan maar 3 van mijn favoriete disney films van gemaakt. Ik hoop dat dat net zo leuk is om te lezen. ;)

10naar1

10 dingen over mij:
– Ik hou van shoppen in de sale, maar zo af en toe als ik iets echt bijzonder mooi vind ben ik ook niet bang wat meer geld uit te geven
– Disney films, ik ben er nog steeds dol op
– In mijn hoofd leef ik in een soort Lord of the Rings slash Avatar slash Harry Potter wereld 스카이프 앱. :muslima:
– Ik vind het doodeng om met nieuwe mensen te praten, al lijkt het toch alsof mensen dat nooit te merken.
– Sushi addict, that’s me. Ik lust sushi wel voor ontbijt, lunch én avond eten. Iedere dag.
– Stiekem wil ik nog wel een paar katten.
– Ik ben bijna vier jaar getrouwd en nog steeds net zo verliefd als in het begin. :holdhands:
– Tegenwoordig heb ik best een redelijk ritme in slapen en op tijd op staan, thanks to the husband.
– Thee, of het nou lente, zomer, herfst of winter is, ik lust altijd wel een bakkie.
– Thuis loop ik niet altijd in een lange jurk of rok, maar draag ik graag een toffe broek en een leuke top, for the husbands eyes only. ;)

9 dingen die ik leuk vind:
– Fotograferen
– Sieraden maken
– Bloggen
– Series kijken
– Fietsen
– Knutselen
– Er op uit gaan
– Met de poesjes knuffelen
– Glitters en glimmers

Dingen
8 dingen die ik niet leuk vind:
– De was opvouwen en opruimen
– Niet (lang) genoeg kunnen slapen
– Plasjes van Ameerah in huis vinden *zucht*
– Kou
– Rommel van de heren des huizes vinden en moeten opruimen
– Stress
– Haasten
– Lang moeten wachten
– Gekwetst worden

7 plekken waar ik graag kom
– Thuis
– Bij mijn beide moeders (m’n eigen en die van m’n man)
– Op het strand
– In pretparken
– Italië
– Breda
– In mijn bedje

Dingen3
6 manieren om mijn hart te winnen:
– Kusjes
– Aandacht
– Lieve briefjes
– Knuffels
– Kaarslicht en romantiek
– Speciale woorden/berichtjes alleen voor mij

5 plaatsen waar ik nog heen wil:
– Mijn man zijn oma in Algerije
– Marokko
– Indonesië
– Rome
– Disneyland Parijs

Dingen2
4 dingen of personen waar ik niet zonder kan:
– Mijn lieve man
– Le kittehs
– Mijn knutselspulletjes
– De blender

3 van mijn lievelings Disney films:
– Aladdin
– Belle & het Beest
– Pocahontas

2wensen
2 wensen:
– Oud worden met mijn grote liefde
– Kindjes krijgen

1 laatste woord…
– Liefs!

Vind je dit ook een leuk lijstje? Neem hem vooral over want ik ben heel benieuwd naar andere antwoorden. :D

10 Responses to Van 10 Naar 1. Aftellen Maar…

 • Wat heb je een mooie blog :) Leuk om te lezen.

 • Mijn wens ook! –> Oud worden met mijn grote liefde

 • leuke weetjes!!

 • Misschien ga ik nu iets heel stoms vragen, haha: Mogen Disneyliedjes dan wel? Die vraag kwam meteen in me op! Verder leuk om te lezen, zo leer je een andere ‘bloggert’ toch beter kennen :)

  • Je hebt mensen die het geluid uit zetten als er gezongen wordt in films, of die het helemaal niet kijken maar ik zelf ben daar dan wel iets losser/makkelijker in.

 • Wat een leuke tag!! Was opvouwen en opruimen vind ik ook, naast de badkamer schoonmaken een van de minst leuke huishoudelijke klusjes ;-) en jaaaa Disney.. nu zijn we helemaal in de ban van Frozen; wat een mooie film én super mooie Nederlandstalige liedjes. Mijn dochter is er helemaal dol op. Disney Land Parijs kan ik je ook écht aanraden. Ik zou er wel elk jaar heen willen ;-)

 • Wil je niet naar Mekka
  ?

 • Wat leuk dat je hem ook hebt ingevuld :D En ik hou ook van Disneyfilms<3

 • Ja Disney, wat hou ik daar ook van zeg! Ooit wil ik nog naar Disneyland Parijs, lijkt me zo ontzettend leuk :D Alleen jammer dat mijn vriend er al heel vaak is geweest dus die wil niet echt, nou hij moet maar haha! Pocahontas is trouwens ook één van mijn favorieten! Ik deed een keer zo’n test op internet en ik kwam overeen met haar, super grappig eigenlijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *