Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Travel: Een Weekje Naar Marokko

De afgelopen tijd heb ik een aantal leuke tripjes gemaakt. Zo zat ik eind december in Berlijn en nu begin maart een weekje in Marokko! Ook ben ik ook nog lekker een weekendje in Nederland weg geweest. Vandaag wil ik jullie kort wat vertellen over mijn vakantie naar het mooie Marokko.

Zoals veel van mijn lezeressen wel weten wonen wij samen met mijn man zijn vader 스피드 핑. G z’n vader komt uit Marokko, uit Oujda om precies te zijn en als zijn gezondheid het toe laat verblijft hij daar ook met enige regelmaat een wat langere periode. Afgelopen periode was hij er een half jaar en begin maart zijn we hem wezen “ophalen” en een weekje met hem in Marokko verbleven.

Oujda

Ik kan me voorstellen dat niet iedereen die dit leest bekend is met Marokko, dus even een korte introductie van deze stad 다이아 왠지.

Oujda is een stad in het noordoosten van Marokko, de op zeven na grootste stad van het land. De stad ligt ongeveer vijftien kilometer ten westen van de Algerijnse grens en ongeveer zestig kilometer ten zuiden van de Middellandse Zeekust. De stad heeft 400.738 inwoners. Oujda is een belangrijk spoorwegknooppunt en heeft een grote landbouwmarkt. Tevens ligt er nabij de stad een internationale luchthaven, Oujda-Angad 자바 스크립트 로컬 파일. Ook bevindt zich in Oujda de Mohammed I Universiteit.

Oujda heeft mede door haar ligging een rijke geschiedenis. De stad ligt tegen de Algerijnse grens aan en is daardoor een belangrijke grensstad geweest. De stad is in 994 gesticht door Ziri ibn Atiyya, de koning van de Meghraoua berberstam Zenata. Later werd het bevolkt door de Almohaden, de Mereniden, de Algerijnen, Fransen en het was zelfs enige tijd in handen van de Ottomanen Download the sprouts. Opmerkelijk is het feit dat aan het begin van de 20e eeuw de stad een populatie van ongeveer 30.000 mensen had, waarvan zelfs de helft Europees was. Nu kent de stad overigens ongeveer 400.000 inwoners.

Veel bezienswaardigheden zijn er niet in Oujda, maar toch is het een favoriete plaats voor velen. Hieronder een kleine opsomming: De medina, Bab el Ouahab (de oude stadspoort), 14e eeuwse Grande Mosquée, Cathedrale St Louis, Park sidi Yahya en park sidi Maafa 수능특강 문학.


Wij vlogen vanaf Eindhoven direct naar Oujda-Angad. Een vlucht ongeveer 3 uurtjes. De luchthaven ligt niet heel ver van de stad en we werden opgehaald door G zijn vader en een neef waardoor we ook niet met een taxi of een andere vorm van vervoer hoefden hbios.com 다운로드. In Oujda verbleven we bij mijn schoonvader die daar in een leegstaand huis van familie verbleef. Lekker rustig met z’n drietjes terug. Heeeeel anders dan Algerije, waar we met de hele familie in een klein appartement zaten.

Nu is een weekje eigenlijk veel te kort voor Marokko, al helemaal als je man al 8 jaar niet geweest is en je dus een hele boel familie hebt die je komt claimen 화산소장로. Iedereen wilde ons ontmoeten en zien. Mijn schoonvader heeft nog 2 broers en van 1 broer wonen alle kinderen in Marokko en van de andere broer een de oudste kinderen. Mijn man had dus een flinke reünie met allemaal neven en een nicht.


Mijn man is zelf 1 van de jongsten van de familie (zijn vader is ook de jongste broer) dus voor mij leek het soms meer of we bij ooms op visite waren 국회 영상 다운로드. Iedereen was wel echt heel erg warm en verwelkomend en we merkten ook dat G zijn vader het ontzettend leuk vond om ons aan iedereen voor te stellen. Ik vond het vooral heel erg leuk om familiaire overeenkomsten te ontdekken en kon het heel erg waarderen dat mensen ondanks ons taal probleem toch echt wel interesse toonden en aandacht voor mij hadden. Verder waren er ook genoeg leuke kindjes om mee te knuffelen en spelen. Het grappige aan die kinderen is dat ze gewoon tegen je blijven praten en je vanzelf ontdekt wat ze willen en je ook maar handen of voeten gebruikt om iets uit te leggen Download Mac Dock. Daar beleef ik altijd veel plezier aan. :D


Omdat er zo veel familie was die bezocht moest worden, en er ook nog iemand overleed waardoor er een hele dag weg viel hebben we helaas niet enorm veel bezocht of bekeken. Natuurlijk wel Oujda zelf, en we zijn 1 dag naar de geboorte plek van mijn schoonvader geweest en wat dorpjes er omheen. Verder heeft de lieve Farah van HappyOrganizedHome mijn vakantie echt 10x leuker gemaakt door mij een aantal keer op te halen, mee op pad te nemen en met me te winkelen op allemaal leuke adresjes 생활 성가. Dat heb ik echt enorm gewaardeerd en ik ben echt met toffe spulletjes thuis gekomen. Lieve Farah, mocht je dit lezen ik heb echt genoten van de tijd die we samen doorgebracht hebben. Van ons eerste drankje tot aan de Mac Donalds op het laatste, en ik kom je zeker nog eens opzoeken in shaa Allah!

Ik zal later deze week nog een foto blogje plaatsen van onze tour dag, want we hebben toen wel behoorlijk veel gezien en ik heb weer mooie foto’s kunnen maken.

2 Responses to Travel: Een Weekje Naar Marokko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *