Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Tip: Stapel Lunch/Picknick Box Van De Xenos

Gezond eten is heel lekker, wanneer je thuis alles voor handen hebt. Als je onderweg bent of op school of werk vind ik gezond eten altijd vele malen lastiger Kitaric. Bakje voor dit, bakje voor dat, oh wat vergeten. Nee, niet handig. Ik was dan ook helemaal happy toen ik een paar weken geleden een fantastische oplossing bij de Xenos vond flickr 앱 다운로드. Een stapelbare “box” waardoor lunch meenemen een stuk handiger werd.

XenosLunch2
Deze box bestaat uit 3 losse bakjes die je op elkaar kunt stapelen en dan handig vast kunt zetten 촉수로세뇌 컴퓨터. Hendeltje er er aan en je kunt hem zo meenemen. Op je werk schuif je hem zo de koelkast in als je wil en in je tas blijft hij, mits je hem rechtop houdt, ook goed in elkaar. De bakjes hebben ruimte voor goede porties fruit, salade, yoghurt of wat je ook maar mee wilt nemen. Ik zelf vind het echt een ideaal concept. Ook zo Gordon Ramsay stijl! Daar moest ik helemaal aan denken toen ik deze tray zag. :D

XenosLunch
De bakjes kunnen wel in de vaatwasser, maar niet in de magnetron (volgens de verpakking) omdat ze gemaakt zijn van bamboe. Dat is misschien het enige minpuntje aan deze bakjes. Maar dat het van bamboe is gemaakt in plaats van plastic vind ik juist weer een plus punt. Ook de prijs is niet zo verkeerd, namelijk €9,95.

XenosLunch1
Zou dit iets voor jou zijn? Ik vind het echt heel handig en ben er blij mee. Mijn smoothie neem ik in een grote shake beker van 600 ml en zo kan ik toch gezond doen terwijl ik onderweg ben.

9 Responses to Tip: Stapel Lunch/Picknick Box Van De Xenos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *