Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Testing: Najel Cactus Seed Oil

In de doos die ik laatst van Islam Winkel ontving, zagen jullie ook een doosje met cactus olie zitten Download the drama will be delivered. Dit was iets waar ik zelf erg benieuwd naar was, want tot op heden had ik daar nog nooit van gehoord. Dit is dan ook een product wat ik graag uitgebreid wil testen, want volgens de verpakking moet het nogal voor wat doeleinden te gebruiken zijn Download NinjaBot.

Op de verpakking staat namelijk het volgende: Extracted from the seed of the cactus fruit, this oil is appreciated for its ani wrinkles properties url 다운로드. Rich in fatty acid, i is known for counteracting skin ageing and smoothing wrinkles and scars as well as revitalizing dry and brittle hair and nails. For skin or nail care: Massage the skin or nails with a few drops daily 주 타이쿤 2. For hair care: Apply a little oil to the hair, leave on for 10-15 minutes and then wash with shampoo. This oil contains no animal ingredients, artificial colourings or preservatives Download Luna ringtones. Store in a cool, dark place. Final product  not tested on animals.

Gezien mijn leeftijd heb ik nog niet bepaald rimpels om dit product op te testen, maar… Ik heb wel iets anders, zie namelijk hier:


Niet echt bepaald een charmant litteken dacht ik zo Download free high definition photos. Hij zit op mijn pols en is behoorlijk groot. Nu vragen veel mensen zich af hoe ik daar aan gekomen ben, want hij zit nogal op een stomme plek zo midden op mijn pols ABAP TXT. Nou, ik heb een ongelukje gehad. Nee nee ik heb mezelf niet iets aanwillen doen, ik moet eigenlijk zeggen dat Ameerah en ik een ongelukje hebben gehad 나우유씨미 1 다운로드. Toen Ameerah namelijk net “geholpen” was, liep ik veel met haar in mijn armen omdat ze nog wat wankel was Download it as a wind. Ik wilde haar ‘s avonds mee naar beneden nemen, en besloot haar de trap af te dragen… Op het zelfde moment had ik ook nieuwe sloffen aan, die (en daar kwam ik dus wat laat achter) nogal glad waren aan de onderkant 피날레 2010. Halverwege de trap gleed ik weg, en terwijl ik naar beneden viel vloog Ameerah uit mijn armen en schoot doodsbenauwd naar boven toe. Daarbij mijn arm dus nogal openkrabbend… (ik had haar nagels nog niet geknipt hehe) en dat resulteerde in een enorme kras op mijn arm. De kras ging vervolgens ook nog eens ontsteken (heb er zelfs nog bij de huisarts mee gezeten) en maanden later zit ik nog steeds met dit lelijke litteken waar ik heel graag vanaf wil.

Ik ben dus ook als eerst begonnen met het testen van dit product op mijn arm (deze week mee begonnen) en over een poosje zal ik jullie een nieuwe foto van mijn arm laten zien om te kijken of dit geholpen heeft. Tot dusver kan ik nog niet veel zeggen over de werking van dit product. Alleen dat de geur niet heel lekker is (echt zo’n typisch kruidig geurtje is het, maar niet echt mijn ding zeg maar ;) )

Hebben jullie ook wel eens een litteken gehad waar je graag vanaf wilde? En wat hielp daar bij?

21 Responses to Testing: Najel Cactus Seed Oil

 • jeetje… indd een lelijk litteken… mijn zoontje heeft een litteken van een brandwond… hij heeft zich verbrand aan de thee toen hij nog heel klein was… je ziet er niet zo heel veel van als je het niet weet maar omdat i kweet waar het zit zie ik het wel… het is gelukkig al een heel stuk minder dan vroeger… ik heb heel veel cremes en silicone pleisters geprobeerd om het litteken weg te krijgen

 • Wat lange littekenh. Ik ben benieuwd
  Kan ook voor celullite?

 • Ik ben heel benieuwd hiernaar, wat vervelend van je litteken. Ik herken het hoor, mijn benen zitten vol met littekens. Mijn muggenbulten worden namelijk altijd littekens…

 • Ht lijkt mij een heerlijke olie. ben benieuwd of het tegen de littekens werkt.
  het enige wat mijn littekens (bijna helemaal) heeft kunnen verwijderen is slakkenzalf.

 • Heel benieuwd of het werkt.
  Ik heb voornamelijk kleine littekens die ik opzich niet weg zou willen hebben.

 • Dat lijkt me ideaal. Ik ben benieuwd naar jou resultaat. Ik heb wel een litteken op mijn hand jaren geleden door een strijkijzer gebeurd.

 • Jeetje wat lijkt me dat een pijnlijke plek om gekrabd te worden!

  Hihi ik zou best wel (erg!) van mijn zwangerschapsstriemen af willen komen. Heb ze op mijn buik.

  Heb Bio Oil geprobeerd, op zich wel tevreden mee maar ik ben eerlijk gezegd geen trouwe smeerder.

  Ben wel benieuwd naar hoe dit product werkt!

  x

 • Mijn eerste reactie hier, hoewel ik je al maanden volg! :D

  Voor littekens (vooral een redelijk groot litteken waar ik een moedervlek heb laten verwijderen) gebruik ik Bio-Oil, ik had er erg veel goeds over gehoord, maar tot nu toe zie ik niet echt verschil met hoe het was voor ik dat product ontdekte. Ach ja, het is gelukkig niet op een zichtbare plaats.

  Als het een troost is, zulke krassen door kattennageltjes gaan wel weer weg hoor. Ik heb er zo al een hele hoop gehad :P Je blijft ze misschien langer zien dan je zou verwachten, en ik heb regelmatig gedacht “verdorie, dit gaat echt een litteken blijven” maar tot nu toe heeft mijn huid haar herstelwerk goed gedaan.

  • Dit litteken zit er nu al bijna 4 maanden, en is nog enorm rood en paars. Het was niet gewoon een kras, maar een enorme wond namelijk. Hij was ook volledig ontstoken en heeft er weken over gedaan om uberhaubt dicht te gaan. Ik heb wel meer krasjes van mijn poezenkind gehad, maar dit is toch wel anders.

   Daarnaast geneest mijn huid sowieso slecht.. Helaas :(

   • Oei, ik wist niet dat het al zo lang was. Ja, in dat geval… Dan hoop ik dat het in elk geval geen pijn meer doet en dat die cactusolie (of een ander middeltje) goed werkt ;)

 • Ben benieuwd

 • Ben benieuwd!! Het klinkt allemaal erg interessant. Je kunt het ook voor je nagels en haren gebruiken lees ik. Wat een multifunctioneel spul! Gelukkig heb ik geen vervelende littekens, maar wel weer een paar rimpeltjes waar ik vanaf zou willen. Beter dit dan botox ;-)

 • Jeetje flink litteken inderdaad, ik zou Bio Oil eens proberen heb er zelf wel goede ervaringen mee !

 • Ik heb er nog steeds 3 die ik al ontzettend lang heb en waar ik vanaf wil. :( Boven m’n wenkbrauw (waterpokken, grrr), op m’n onderarm door een kat en zo ook op mijn borst (zelfde verhaal), wat nu ook niet bepaald charmant is. :( Ach ja, smeer me gek wat littekencrème betreft maar dat helpt echt nergens tegen, zelfs niet als ze nieuw zijn. :(

 • Oei, dat is een heftig litteken, hopelijk helpt de olie!
  Wat ook nog weleens wil helpen is argan olie ;-)

  Liefs,

  Arabsisters

 • Salaam Jorien,

  Ik vroeg mij af of er een update is geweest van jouw bevindingen na het gebruiken van deze olie voor je littekens. Ik ben daar heel benieuwd naar.
  Ikzelf heb ook een litteken op mijn onderarm nadat ik mijzelf verbrand had in mijn kinderjaren. Met de jaren is deze vanzelf vervaagd en minder geworden.

  • Salaam meid!

   Nee ik ben nooit meer aan een update toegekomen.. Moet ik eens doen haha *blush* maar ik kan je zeggen dat het voor mij niets gedaan heeft. Het litteken lijkt wel wat minder maar dat kan ook de tijd geweest zijn.

 • Heeft het geholpen???

 • Ik vraag me echt af of het heeft geholpen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *