Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Tagged: Mijn 3 favoriete producten


Van Madelon kreeg ik deze leuke tag om mijn 3 favoriete producten nog eens op een rijtje te zetten Download sky edu laptop. Hele opgave want ik heb er veel meer dan 3 maar oké, toch een poging wagen dan maar ;)

1. Mijn producten van YTC 윈도우8.1 언어팩. Ik ben heel blij dat ik deze lijn heb ontdekt want mijn behoorlijk gevoelige huid knapt er enorm van op en ziet er veel beter uit sinds ik deze lijn gebruik 프리미어 프로 2019. Vooral de shampoo, conditioner en de dag- en nachtcrème zijn mijn beste vrienden.

2. Kohl, vrijwel altijd trek ik even een lijntje hier mee onder m’n ogen en het zit gewoon super en houd heel lang .net framework 4.5.2 다운로드.

3. Organic Island lippenbalsem. Ik ben dol op deze lippenbalsem Download jeju citrus. Niet alleen omdat hij heel lekker ruikt en mijn lippen super zacht maakt, maar ook omdat hij geheel natuurlijk is. Iets wat ik toch best belangrijk vind als het om producten gaat die ik op mijn huid of in mijn haar smeer 2017년 달력 다운로드.

Het is de bedoeling dat ik deze tag doorgeef aan 3 andere personen. Nu weet ik doordat ik wat afwezig ben geweest even niet wie hem al wel en wie hem niet gehad heeft dus sorry als je hem al gehad hebt, maar ik drop hem bij:
Rachel, Amine en Roxanne

4 Responses to Tagged: Mijn 3 favoriete producten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *