Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Tag: Let’s Get Personal

Vanavond heb ik weer eens een persoonlijk stukje voor jullie. Omdat ik heb besloten mijn bekeringsverhaal blogjes tegenwoordig op de donderdag te publiceren (dit in verband met therapie op woensdag, ik ben daarna gewoon te leeg en vermoeid voor) nu iets anders, maar alsnog heel persoonlijks. Deze tag vond ik terug in mijn concepten, het zijn allemaal random maar wel persoonlijke vragen die ik beantwoord. Jullie leren mij op deze manier weer iets meer kennen, en ik hoop dat jullie dat leuk vinden. :D

LetsGetPersonal
1 Dantes Peak. Wat hoor je op het moment van schrijven?
De vogeltjes die buiten fluiten en de belletjes van Ameerah & Nour die met elkaar aan het spelen zijn.

2. Heb je ergens zin in op dit moment? (eten)
Ja, in avondeten. We eten laat vanavond bij mijn schoonmoeder, omdat mijn man laat thuis is van zijn werk.

3. Wanneer is de laatste keer dat je echt gebroken was? (emotioneel)
Toen mijn oma twee maanden geleden overleed, en vooral tijdens haar uitvaart (en daarna) zat ik er even helemaal doorheen Silver 2010. Ook wel toen ik hoorde twee weken later dat mijn ouders gingen scheiden, maar toen was ik al zo stuk dat het niet eens echt meer aan kwam.

4. Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?
Sowieso tien kinderen. Ik hou wel van een groot gezien (tien is wel heel groot, maar als ik het lichamelijk en financieel zou kunnen…)

5. Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteed?
Mwoah nee ik denk dat dat best mee valt.

6. Waar denk je op dit moment aan Download the korean version of office 2016?
*Kan die hoofdpijn even ophouden*

7. Sta jij altijd klaar voor je vrienden?
Ja hoor, altijd. Ook midden in de nacht.

8. Wie is de laatste persoon die jou heeft zien huilen?
Mijn therapeute vanmorgen. Hate that…

9. Wat doe jij altijd als je nerveus bent?
Heen en weer wiebelen.

10. Is er iemand die jou volledig begrijpt?
Hubby <3, en mijn beste vriendinnetjes Download minecraft 0 11 0 apk.

11. Heb je op dit moment een reden om te lachen?
Ja hoor! De zon scheen lekker vanmiddag, mijn poesjes spelen über lief voor mijn neus en in mijn hoofd zitten wat leuke ideeën.

12. Heeft iemand jou wel eens verteld dat die persoon jou voor geen goud kwijt wil?
Jazeker, mijn man!

LetsGetPersonal1
13. Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben?
Nou, ja en nee. Sommige dingen zou ik heel graag anders gedaan willen hebben, of dingen voorkomen willen hebben want mijn leven is lang niet altijd makkelijk geweest maar aan de andere kant als ik dingen anders zou doen zou ik misschien niet zijn wie ik vandaag ben en daar ben ik toch wel heel blij mee Thunderbird. Uit eindelijk zie ik in elk moeilijk iets toch ook wel weer het goede er van, of waarom het nodig was.

14. Vertel jij je ouders alles?
Niet alles, wel veel. Vooral aan mijn moeder vertel ik toch behoorlijk wat.

15. Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst?
Ik probeer naar het hier en nu te kijken, hoewel het verleden me regelmatig achterna zit en ik daar mee om probeer te gaan probeer ik ook te genieten van nu.

16. Hoeveel uur slaap krijg je gemiddeld per nacht?
Meestal 6 á 7. Maar er zijn ook tijden dat het er maar 4 of 5 zijn dvd player 다운로드. En soms ook een poosje 8 of 9 als ik helemaal op ben.

17. Ben jij makkelijk om mee om te gaan?
Hmm, ik denk het wel aangezien ik me makkelijk aanpas aan anderen. Ik heb natuurlijk wel een beetje een gebruiksaanwijzing maar volgens mij hebben veel mensen dat.

18. Wat heb je voor het laatst gedronken
Ik ben bezig een blikje Coca Cola weg te drinken.

19. Welk soort bed heb jij?
Haha wij delen met z’n vieren een twijfelaar van 1.30 breed. Manlief, poesjes en ik. Het is een heel oud bed van massief donker hout Don't starve to download the iPhone. Mijn prinsessenbed. Ik had het al toen ik op kamers ging wonen en eigenlijk is er nooit een ander bed gekomen.

20. Zien mensen jou als optimist of pessimist?
Ik denk (hoop!) als een optimist.

21. Met wie heb je als laatste in de auto gezeten, op je familie na?
Ik denk dat dat met vriendinlief Annelies was.

22. Wat is de laatste film die je in de bioscoop hebt gezien, en met wie heb je die film gezien?
Oz, the great and powerful 스타트레일. Ik heb deze met mijn man, schoonzus en beste vriendin bekeken.

23. Ben je een keer gekwetst door iemand waarvan je nooit verwacht had dat die je zou kwetsen?
Ja, vroeger ben ik een aantal keer keihard gekwetst door “vriendinnen” van wie ik het nooit had verwacht.

LetsGetPersonal2
24. Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten?
Zoetigheid! Taartjes, donuts, lekkere koekjes. Haha en sushi, dat ook.

25. Heb je de afgelopen week kleding gekocht 쿵푸걸?
Nee, portemonnee zit even op slot.

26. Laatste persoon die jou aan het huilen heeft gemaakt?
Het therapie mevrouwtje. Kon ze ook niets aan doen, gebeurde wel.

27. Wat doe je morgen?
Nou volgens mij hoef ik morgen na een week vol afspraken even niets. Ja werken, maar that’s it.

28. Is er iemand die jij graag zou willen zien op dit moment?
Oma zou ik graag nog even willen zien als het kon computer videos. En verder mamma, ik mis haar.

29. Houd je van suikerspinnen?
Is dat een echte vraag? Natuurlijk hou ik van suikerspinnen. Zijn er ook mensen die niet van suikerspinnen houden?

30. Ben je ooit tegen iemand aan in slaap gevallen?
Iedere avond tegen mijn man aan.

31. Wat is je stemming op dit moment?
Moe, verder ontspannen.

32. Met wie was je gisteravond?
Eerst met mijn schoonvader, zwager, schoonzus en mijn man. Later alleen met m’n man.

33. Heb je plannen voor dit weekend?
Jaa! Zaterdag heb ik een date met Layla (lanita), Nadia (veiled beauty) en Ibtissam (arab sisters) en zondag ga ik als het goed is een vriendinnetje van de HAVO zien die ik al vier jaar niet meer gezien heb!

14 Responses to Tag: Let’s Get Personal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *