Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Swatches MAD minerals stash

Al heel lang heb ik ze in huis, maar ik was nooit toegekomen aan swatches maken. Maar, dat heb ik nu eindelijk eens gedaan hihi. Swatches van alles wat ik aan MAD minerals kleuren/stash 스톤에이지 노을.

En ja, ik heb zeker een aantal favo’s hihi 플룻 악보. Lemon drop, tropical, evocative, acient gold, shell, linnen, whisper opal en halo zijn echt favo hier. Quitstrom & retro gebruik ik vooral als eyeliner en ook de overige kleurtjes vind ik super trouwens. Download the Eastern Project. ben er echt wel heel blij mee :D

Hebben jullie ook MAD minerals make up? En wat zijn jullie favo kleurtjes?

 

5 Responses to Swatches MAD minerals stash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *