Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Sushi Maken Met De Sushezi

Zoals iedereen die mij op social media volgt wel weet, ben ik dol op oké verslaafd, aan sushi. Nu is het absoluut waar dat ik dit meestal afhaal of lekker uit eten ga, maar als ik tijd heb mag ik het ook heel graag zelf maken. Om dit soort lekkere hapjes zelf te kunnen maken heb je tegenwoordig allemaal handige hulpjes en fijne sushipakketten en vandaag laat ik jullie kennismaken met die van Sushitotaal.nl 위 아래!

sushitotaal9

Sushitotaal.nl is een ideale webshop voor mij, want je hebt er werkelijk alles op het gebied van sushi en sushi maken. Handige pakketen met alles wat je nodig hebt, slimme sushi tools en ook mooi servies om je sushi van te eten. Ideaal voor de keukenprinssessen (en prinsen natuurlijk) die graag zelf voor iets lekkers in de keuken staan 유희낙락. Ik ontving ook een doos vol fijne sushi goodies en daar zat het volgende in:

sushitotaal1

Sushi azijn, een flesje kikkoman sojasaus, sushezi sushi tool, sushi rijst, wasabi, een rolmatje, nori vellen, stokjes en een mooi setje om van te eten met een kommetje voor de sojasaus, een bordje en stokjes.
Alles wat je maar nodig zou kunnen hebben om sushi te maken dus! Nu heb ik al eens een how to geplaatst hoe ik ‘gewoon’ sushi maak en rol 초면에 사랑합니다. Deze kun je hier vinden. Hier vind je ook hoe ik sushi rijst kook. In deze blog wil ik jullie de Sushezi tool laten zien, waarmee je zonder al te veel moeite de heerlijkste sushi’s maakt!

De sushezi tool is een super handig hulpje in de keuken. Je kookt de sushi rijst en brengt deze op smaak met de sushi azijn. Vervolgens snijd je alle ingrediënten die je in je sushi wilt gebruiken alvast en legt dit klaar en dan kan je zo beginnen Download it for fear of ever getting heard. De sushi maken gaat als volgt:

sushitotaal2

Je opent het en maakt het een klein beetje vettig met een neutrale olie zoals zonnebloemolie. Vervolgens vul beide kanten met je gekookte en afgekoelde sushi rijst.

sushitotaal3

Daarna maak je aan beide kanten een geultje (bij de Sushezi zit een super handige multifunctionele ‘plunger’ waarmee je dit geultje maakt)

sushitotaal4

Nu doe je de door jou gekozen ingrediënten in deze geultjes adobe master collection cs6. Ik koos voor zalm, avocado en komkommer. Aan het einde van dit artikel zal ik nog wat sugestisch voor andere ingrediënten geven. TIP: Snijd niet te dikke stukken, maar vul je sushi wel goed! Zorg ook dat de plunger weer terug in de daarvoor bedoelde groef ligt zodat deze er straks in zit als je de Sushezi dicht klapt.

sushitotaal5

Daarna breng je beide kanten van de Sushezi voorzicht weer bij elkaar en klik je hem dicht 스페인어 한국어 번역. Dan draai je ook de afsluitkap er weer op. Je kunt deze goed sluiten door hem zo te draaien dat het slotje ook ‘op slot’ staat.

sushitotaal6

Dan hou je met 1 hand de Sushezi vast en draai je met de andere hand de plunger aan. Na een slag of 5 zie je dat er een streepje op deze stok staat die dan precies bij de opening zit. Dan zit het strak genoeg.

sushitotaal7

Neem een nori vel en leg deze in de breedte voor je met de glanzende kant naar beneden Download Windows 10 Upgrade Assistant. Dan haal je de afsluit kap van de sushi en schuif je super eazy je rol in het midden van het nori vel door te drukken op de plunger aan de andere kant. Nog even je norivel er omheen rollen en vervolgens even laten rusten zodat het norivel niet zo droog meer is en het wat vochtiger wordt door de rijst 에임 히어로. Dit snijdt makkelijker. Leg je rol even in de koeling en ga door met de andere rollen maken.

sushitotaal8

Snijden doe je het makkelijkste met een scherp mes die je elke keer even vochtig maakt, vanwege de plakkerige rijst. Dit zag ik in een sushi zaakje waar ik altijd af haal. Perfect want anders gaat je rol gemakkelijk stuk en dat wil je niet.

sushitotaal10

Vervolgens serveer je natuurlijk op een leuk plankje en met mooie bordjes en kommetjes Download netmarble go. Ingemaakte gember en wasabi er bij en dan is het tijd om te proeven! Eet smakelijk! Enneh, sushizi kan ook nog eens in de vaatwasser, dat is helemaal handig want dan is alles ook zo weer opgeruimd!

Andere lekkere vullingen zijn: Tonijn, surimi, omelet reepjes, tonijn salade, zalm salade, gerookte zalm, garnaal, rivierkreeftjes, zee baars, pompoen, asperges, mango, wakame (zeewier), gebakken kip, japanse mayonaise Download the ticket of detective Conan Eavesdropping. Zorg er wel voor dat je als je vis koopt, deze vers is en minimaal 24 uur kort ingevroren (bij -20) is geweest. Dit om te voorkomen dat er eventuele larven nog leven in de vis. Kijk dus altijd goed wat je koopt! Gebruik geen diepvries vis uit de supermarkt. Dit smaakt lang niet zo lekker en is ook moeilijk te verwerken.

sushitotaal11

Oh en als je geen zin meer hebt in rollen maken, dan kun je ook nog altijd gaan voor een sushi bowl. Deed ik ook toen ik genoeg rolletjes gemaakt had. Dit houdt in dat je de rijst in een kom doet, en vervolgens alles er bovenop doet wat je lekker vindt. Sojasaus, japanse mayonaise en eventueel wasabi er bij en lekker als een salade op eten. Yum!

Ik hoop dat ik je zo heb laten zien dat sushi maken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Voor meer leuke sushi tools en ingrediënten ga je naar de website van Sushitotaal.nl!

Winactie!
Wil jij nou ook graag zo’n handige Sushezi in huis hebben en snel lekkere rollen op tafel zetten? Ga dan even naar mijn facebook pagina, daar vertel ik je hoe je er 1 kunt winnen!

One Response to Sushi Maken Met De Sushezi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *