Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Samenwerken?

Welkom op de pagina voor pers/bedrijven van Tres-Adorable! Hier vind je beknopte informatie over de samenwerkingsmogelijkheden met deze blog. Stuur voor meer informatie een e-mail en vraag eventueel naar de mediakit 이클립스 최신버전.

Waarom is samenwerken met Tres-Adorable interessant?
Tres-Adorable is een unieke weblog met een zeer eigen persoonlijkheid en stijl Download origin 7.0. Maandelijks bereikt deze blog minimaal 10.000 unieke bezoekers en heeft een totaal van 13.000 bezoeken. Het aantal pagina weergaven is 25.000 per maand 삼성긴고딕 폰트. Er verschijnen gemiddeld ongeveer 3 á 4 berichten per week online.

Social media:
Via social media heeft Tres-Adorable ook een tamelijk groot bereik pyqt designer 다운로드. Met name via Facebook (4.200 likers) en Instagram (3.800 volgers). Verder is Tres-Adorable actief op Twitter (250 volgers), en Tres-Adorable heeft haar eigen videokanaal op YouTube 윈도우 xp 한글 언어 팩. (1.500 abonnees)

Hoewel Tres-Adorable een blog is van een bekeerde moslima zijn de lezeressen niet alleen moslim gdi32.dll. Mijn publiek is divers, maar bestaat vooral uit Nederlandse vrouwen met uiteenlopende nationaliteiten. Gemiddeld zijn de bezoekers van mijn blog tussen de 15 en 35 jaar oud Cooking Mama game. De manier van schrijven en de onderwerpen die aan bod komen zijn ook allemaal op de vrouw van nu gericht. Middels polls wordt regelmatig onderzoek naar de bezoekers van deze website gedaan Download Hangul Bible mp3. Tres-Adorable is een allround weblog maar enkele keywords zijn lifestyle, (moslima) fashion, en natuurlijke cosmetica 빅터 프랑켄슈타인 다운로드.

PR/Bedrijven
Ik vind het ontzettend leuk om samen te werken met zowel PR-bureau’s als bedrijven. Ik deel graag mijn enthousiaste mening over uw bedrijf 그림판 무료 다운로드. Ik schrijf over mijn ervaringen op een eerlijke en open manier, iets wat mijn lezers altijd als prettig beschouwen.

Het is mogelijk om reviews op Tres-Adorable te plaatsen en ook is er de mogelijkheid voor het plaatsen van advertorials. Wel dient de content altijd bij de inhoud van deze website te passen. Content wordt bij voorkeur door mij zelf geschreven om het zo persoonlijk en aantrekkelijk om te lezen te maken.

Sinds 2014 is het door de Reclamecode Social Media verplicht te vermelden dat een product of dienst door een adverteerder is gesponsord in welke vorm dan ook (dit kan zijn door middel van betaling of goederen) en ik zal dit dan ook altijd vermelden. De manier waarop ik dit doe vindt u onderaan deze website in de disclaimer. Wilt u dit niet dan heeft het verder geen zin om contact met mij op te nemen.

Denkt u dat uw merk of bedrijf past bij mij of wilt u mij persberichten sturen? U kunt contact met mij opnemen via onderstaand formulier.

Mocht er onverhoopt iets misgaan met het formulier dan ben ik ook te bereiken via tresadorable.com[at]gmail.com