Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Rode Bieten Smoothie

Rode bieten, je moet er van houden, want het heeft gewoon een beetje een typische smaak. Aards, zoetig en best sterk. Nu hou ik zelf wel van rode bieten, ik eet ze graag in een salade bijvoorbeeld maar in een smoothie had ik nog nooit rode bieten gedaan tutty 다운로드. Tijd om dat eens uit te proberen.

RodebietSmoothie
Momenteel is mijn weerstand vrij laag, en daarom besloot ik afgelopen week weer te beginnen aan het drinken van groene smoothies Download Realtek Audio. Meestal doe ik dit met spinazie. Ondertussen heb ik ook al boerenkool ontdekt, en vandaag dus ook de rode biet. Rode bieten zijn namelijk goed voor van alles Download the opening and thin body. Even beknopt zorgen rode bieten voor: bloedzuivering, een goede stoelgang, bloeddruk verlaging en het opnemen van meer zuurstof door het bloed en de aanmaak van nieuwe cellen 슈퍼빼꼼. Rode bieten bevatten behoorlijk wat vitamines en mineralen, namelijk vitamine vitamine A, B1, B2, B6 en C, calcium, natrium, magnesium en fosfor. Ook bevatten ze ijzer en foliumzuur, essentieel bij de aanmaak van rode bloedcellen en de productie van nieuwe cellen 페이스북 동영상 고화질. Rode bietensap zorgt ervoor dat het lichaam wordt geheeld van binnenuit en hierdoor zullen wondjes, infecties en littekens dan ook sneller en beter helen Download Firefox videos. Verder schijnt rode bieten sap ook nog eens ontzettend goed voor je huid te zijn.

Al met al is dit nogal een lijstje. Ook al is het dan misschien niet super lekker, dit maakt het het toch wel waard om ze zo nu en dan te eten of te drinken 이메일. De smoothie die ik er mee heb gemaakt was eigenlijk ook best aangenaam want ik heb over de hele dag toch een kan (+/- 3 glazen) opgedronken.

RodebietSmoothie1Ingrediënten:

  • 1 rode biet
  • 1 handje frambozen
  • 1 handje blauwe bessen
  • 1/2 handje cranberry’s
  • sap van 1 sinaasappel
  • 150 ml amandelmelk
  • 100 ml water
  • 2 el honing

Wat je verder moet doen is natuurlijk niet zo heel moeilijk 신용재 정류장. Alles in de blender, goed blenden en opdrinken. Kind kan de was doen. ;) Je maakt met deze hoeveelheid ongeveer drie glazen smoothie.

11 Responses to Rode Bieten Smoothie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *