Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Review: Lush, The Joy of Jelly

Een poos geleden deed ik mijn eerste bestelling bij Lush photoworks v1 5 다운로드. Ik bestelde onder andere de Lemony Flutter,  Rub Rub Shower Scrub, Fair Trade Foot Lotion en als extra omdat ik er zo nieuwsgierig naar was bestelde ik ook een Shower Jelly 앨리 맥빌. Over deze jelly wil ik het vandaag met jullie hebben!

Oké, een shower jelly dus. Ik dacht eerst serieus ‘what the hell’ moet ik hier mee toen ik het zag, want je krijgt letterlijk een bakje vol flubber Art Cam Free. Flubber? Ja… van die ‘wiggly wiggly’ drilpudding waar je eigenlijk vanaf dat je het ziet met je vinger in wil prikken. Een beetje zoals die slimey van vroeger 윈도우 7 계산기.

In the case of ‘The Joy of Jelly’ krijg je een bakje met een paarse flubber, met een donkerpaarse glans laag er overheen. Ruikt heerlijk tropisch zoet, en maakt dat je zo onder de douche wil gaan kliederen 두근두근 도쿄.

Maar, first things first. Wat zegt Lush over dit product?

Onze roze met paarse Shower Jelly heeft dezelfde betoverende geur als de Sex Bomb bruisbal Download the mysterious apartment. Gemaakt om je net zoveel plezier onder de douche te bezorgen als je in bad zou hebben. Super sensuele jasmijnabsoluut en ontspannende ylang ylang en tijgerlelie maken The Joy of Jelly een heel intrigerend product Uplifting. En zoals je waarschijnlijk al vermoedde, dit is een Jelly waarmee je niet alleen onder de douchestraal kruipt. Masseer je stuk jelly over je huid of wrijf een klontje tussen je handen tot je zacht schuim ziet verschijnen, wassen maar Covey HomeBuilder! Ook kun je een klontje even in je puff of badspons op laten schuimen. Het is ook lekker als je deze jelly in de vriezer bewaart, voor een beetje extra sensatie onder de douche 카카오톡 이모티콘!

Ik ben dus wél alleen onder de douche gekropen met dit bakje fun, want ik wilde het eerst zelf maar eens uit proberen voordat ik dit aan mijn man zou introduceren (en ik denk achteraf ook dat hij het te vrouwelijk vind ruiken en te kliederig vind)

Ikzelf heb hem natuurlijk wel uitgetest en hoewel het eerst even wennen was -‘t ding vloog alle kanten op- moet ik zeggen dat ik het een leuk speeltje ben gaan vinden Easy book.

De bedoeling is dat je een stukje in je hand neemt en je daar mee wast/het op een puff doet. Ikzelf vind in de hand het leukst, again vanwege het flubberige gevoel. Ook ruikt dit zeepje heerlijk vrouwelijk naar onder andere jasmijn, waar ik erg dol op ben. Hij geeft niet veel schuim, maar de geur blijft wel goed hangen waardoor dat eigenlijk geen probleem moet zijn. Ook is hij lekker zacht op de huid, en geeft mij geen irritatie.

Het zeepje wordt wel een hele gladde substantie, dus pas op voor uitglijden! want je laat hem zo uit je handen vallen. Dat is het grootste minpunt hier aan denk ik…

Ook proberen? Hij is te koop in een Lush filiaal of via internet, en voor een bakje met 100 gram betaal je zo’n €5,95.

14 Responses to Review: Lush, The Joy of Jelly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *