Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Review: Greenland Fruit Emotions Shower Mousse

Als het om cosmetica gaat, heb ik zelf het liefst iets waar zo min mogelijk “rotzooi” in zit. Ik heb een gevoelige huid en ik merk dat wanneer ik er meer kunstmatige dingen op smeer mijn huid alleen maar sneller geïrriteerd is of jeukt Cep setup. Reden genoeg dus voor mij om altijd mijn ogen open te houden voor fijne producten die ook nog eens zo natuurlijk mogelijk zijn. Vandaag review ik zo’n soort product voor jullie, namelijk de Greenland Fruit Emotions Shower Mousse Download microsoft toolkit 2.6.4.

GreenLandShower1

Greenland ontdekte ik nog niet zo lang geleden en toen ik een pakketje van hen ontving was ik ook direct nieuwsgierig hotspot shield vpn. Greenland staat namelijk voor natuurlijke ingrediënten en is volledig dierproef vrij. Dat zijn voor mij sowieso twee dikke yay dingen. Greenland staat voor eerlijkheid en openheid als het aankomt op ingrediënten. Zoals ze zelf op hun website schrijven. “Als ik iets in mijn mond stop wil ik toch ook weten wat het is.” en daar ben ik het mee eens. De producten van Greenland zijn voor 95% natuurlijk. Niet slecht als je het mij vraagt! Daarnaast komen ze in prachtige aluminium verpakkingen die ontzettend mooi staan in je badkamer of op je toilettafel.

GreenLandShower2

Zelf ontving ik 1 van hun nieuwe shower mousses uit de fruit emotions lijn. Deze lijn is gemaakt om je te stimuleren en energie te geven. De combinaties zijn bijzonder, maar ze ruiken ontzettend lekker samen. De shower mousse is 1 van de nieuwste toevoegingen aan deze lijn. Ik ontving de combinatie aardbei anijs en eerst dacht ik, anijs? Met aardbeien? Wat een aparte combinatie maar ik verklap alvast dat het echt heel lekker ruikt! De andere twee combinaties zijn papaja met citroen en limoen met vanille. Daar ben ik ook zeker benieuwd naar!

Het product komt in een herkenbare strakke verpakking van aluminium en is heel erg mooi vormgegeven vind ik zelf. Er zit 200 ml in, dus je doet er wel even mee. Doordat er lucht en geen gas in de bus zit moet hij als het goed is ook voor 99.99% leeg kunnen gaan vanwege de druk. Dat is fijn, want ik vind het altijd zonde als dingen niet goed op gaan en je ze weg kunt gooien voor ze echt leeg zijn.

GreenLandShower4

En dan nu naar de mousse zelf. Persoonlijk hou ik er van want zeg nou zelf het is toch veel leuker om jezelf in te zepen met een op slagroom lijkende mousse dan met een douchegel of zeep. Vind ik wel in ieder geval. ;) Verder is de geur dus echt ontzettend lekker, fris maar met een spicy touch door de anijs en perfect om even een momentje voor jezelf te creëren.

Wat ik ook belangrijk vind is dat mijn huid niet trekt of gevoelig is na het douchen, en dat is hiermee zeker niet het geval. Mijn huid is zacht en voelt niet kriebelig of prikkeling aan na het douchen.

GreenLandShower5

Qua ingrediënten zit er het volgende in het product:

Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Butane, Decyl Glucoside, Parfum (Fragrance), Pimpinella Anisum (Anise) Fruit Extract , Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract, Sodium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Propane, Limonene, Citric Acid, Glycerin, Linalool, Phytic Acid, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate.

Free of Parabens, Colorants, Gluten, SLS/SLES, Silicons, Mineral oils, Phtahalates, Formaldehyde, Alcohol, Micro plastics.

Voor wie niet tegen parfum in producten kan, dat zit hier helaas wel in maar geen harde producten zoals sls/sles of alcohol. Het aantal verzorgende oliën is niet heel hoog met alleen castor olie dus wanneer je dit ook zoekt in een douche product kan je dit misschien beter skippen maar zelf vind ik dit vooral belangrijk in een product wat lang op mijn huid blijft zoals een body lotion of butter.

GreenLandShower3

De Greenland Fruit Emotions Shower Mousse is verkrijgbaar via de website van Greenland Cosmetics en voor 200 ml betaal je €9.99

6 Responses to Review: Greenland Fruit Emotions Shower Mousse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *