Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 28 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Review fototegeltje + Winnen!

Een paar weken geleden werd ik benaderd door Fotofabriek met de vraag of ik een fototegeltje wilde reviewen. Nou natuurlijk wilde ik dat want ik heb in mijn huis op meerdere plekken van die leuke foto plankjes die ik maar wat graag met spulletjes decoreer. Vandaag laat ik jullie het resultaat van deze tegeltjes zien én je kunt ook nog iets winnen dus lees vooral even verder!

Fototegeltje1

Toen moest ik dus nog gaan verzinnen wat ik op mijn tegeltje wilde. Ik heb zoals jullie misschien weten vanwege mijn religie liever geen foto’s van iets met een ziel in mijn huis (no offence naar hen die dat wel hebben of daar een andere mening over hebben) dus ik moest even goed denken wat ik zou doen. Ik wilde graag iets met de foto’s van ons burgerlijk huwelijk en toen dacht ik ‘daar zijn wat detail foto’s van’ en zo geschiedde. Het werd een foto van mijn man en mijn hand op mijn heup waar je zijn mooie horloge ziet en mijn trouwring. 

Fototegeltje2

Het ontwerpen van het tegeltje gaat super makkelijk met een programma wat je zo kunt downloaden en installeren op je pc. Zo kun je snel een tegeltje maken. Ik ontwierp mijn foto vast in Photoshop zodat ik hem kant en klaar kon uploaden. Ik vond het leuk om er een tekst op te zetten in een handwriting lettertype. Sprookjes liefhebber die ik ben koos ik voor de welbekende zin ‘and they lived happily ever after.’ Dat hoop ik in ieder geval wel te doen met mijn man hihi. Na het bewerken upload je het tegeltje en kun je een preview zien. Als je tevreden bent kun je het proces voortzetten en gemakkelijk betalen. Daarna gaat het afdruk proces van start en dat gaat bij Fotofabriek enorm snel! Mijn tegeltje werd zaterdag in behandeling genomen, en dinsdag lag hij keurig verpakt bij thuis.

Het leuke aan dit tegeltje vind ik dat hij dus ook echt van steen is en je deze ook zou kunnen inmetselen in de muur. Op een tegeltje kan je dus ook een leuke quote of spreuk zetten. 

Fototegeltje3

Het enige jammere vind ik dat er een klein plekje op mijn hand zit. Hier op de foto dichtbij zie je dat. Geen idee hoe dat kan, maar gelukkig stoort het niet enorm in het geheel. Verder ben ik overigens alleen maar enthousiast over dit leuke product. Mooie kleuren, snelle service en een handig programma. Top!

WINNEN!

Van het team van Fotofabriek mag ik 2 (twee) van deze tegeltjes om zelf te ontwerpen weg geven! Hoe kun je meedoen?

Ga naar mijn Facebook pagina, like de pagina en vertel mij daar wat jij op jouw tegeltje zou zetten. Like ook de pagina van Fotofabriek. Voor een extra kans: Like en deel het bericht over deze winactie. 

Geen Facebook? Je kunt ook meedoen door hier een reactie achter te laten wat jij op je tegeltje zou willen zetten. 

Meedoen kan tot en met donderdag 28 juli 2016 23.59u de winnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

Succes!

Liefs XO, Jorien 

6 Responses to Review fototegeltje + Winnen!

 • Asalaam oe3alaikoem, superleuk weer zo’n winactie. Toevallig op het moment dat ik ook zulke tegeltjes wil bestellen. Geliked en gedeeld:)
  Ik zou erop zetten:

  2:186
  “O mankind! Eat of that which is lawful and clean in the earth.
  And do not follow the footsteps of the devil. He is your open enemy”.

 • Salam alaykom,
  Wat is dat een mooi tegeltje geworden van jullie handen mashaa Allah.
  Ik zou op het tegeltje een foto plaatsen met bloemen uit mijn tuin en dan als tekst alhamdulellah of mashaa Allah

 • Ahhh zo romantisch, zoiets wil ik ook wel of iets met onze handen en van de kinderen. Ik wist niet eens dat dit kon. Leuke review, die onthouden we!

 • “Niemand kan je een minderwaardigheidscomplex aanpraten zonder je eigen toestemming”.

  Deze zin is mij altijd bijgebleven en het heeft mij zekerder gemaakt.

 • Salam alaykoum wa rahmatoeAllah

  Ik zou graag willen meedoen en (indien ik zou winnen) er dit tekstje op willen zetten om aan mijn (zieke) mama te geven.

  Mama, je moedigde me altijd aan om naar de maan te reiken. Het gewoon te proberen. ik zal misschien nooit op de maan landen, maar dankzij jou kom ik wel van de grond.

  Liefs Ummie

 • Heel erg mooi zeg!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *