Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Recept: Vegetarische Lasagne

Lasagne is misschien wel mijn meest favoriete pasta gerecht en ik heb dan ook een heel arsenaal aan verschillende lasagne recepten. Momenteel een grote favoriet hier is de vegetarische variant 코만도스 확장팩. We proberen hier thuis wat meer op onze vlees inname te letten, en met regelmaat vegetarisch of vis te eten. Deze lasagne schaal zorgt voor zeker twee dagen plezier hier in huis en omdat het recept eigenlijk niet moeilijk is deel ik hem nu ook maar met jullie 말뭉치 다운로드.


Dit heb je nodig:

 • 1 pak lasagne bladeren (die van de Lidl is hier favoriet)
 • 1 aubergine
 • 1 courgette
 • 1 rode paprika
 • 1 bakje cherrytomaatjes
 • 2/3e zak verse bladspinazie
 • 1 ui
 • 2 tenen knoflook
 • 75 gram roomboter
 • een grote lepel bloem
 • ongeveer 0,5l melk
 • 2 el groene pesto
 • 1 pot pasta saus (of vers gemaakte pasta saus kan natuurlijk ook)
 • 2 bollen mozarella
 • verse Parmezaanse kaas

Extra nodig:

 • gril of grilpan
 • grote ovenschaal

Zo maak je het:

Snijd de ui en de knoflook fijn en fruit deze even kort aan in een koekenpan met olijfolie 택천기. Voeg hier vervolgens de spinazie aan toe. Ik gebruik zelf vaak ongeveer 2/3e van een zak (450 gram) maar als je meer wil, hou je vooral niet in! Als de spinazie geslonken is kun je het vuur uitdraaien en dit even laten staan Ajax multi-file.

Verwarm ook je gril (of grilpan als je die niet hebt) en snijd de aubergine en courgette in lange niet te dikke plakken en de paprika in reepjes 히포 차트. De cherrytomaatjes mogen door de midden maar deze gril je niet dus die leg je even apart weg.


Ik gebruik zelf op mijn gril geen olie, maar misschien is dit in de pan weer anders dus dat moet je even zelf aankijken Get a hack to play. Zodra de gril heet is kun je beginnen met het grillen van de groentes. Ik verdeel ze per soort op mijn plaat en doe de gril dicht tot er aan beide kanten een mooie streep staat 토론토. Daarna leg ik de plakken op en bord met keukenpapier om nog wat meer vocht op te nemen. Ik wil alles namelijk niet te nat hebben omdat de lasagne ook niet zompig moet worden Download for Katia students. Je kunt de groenten nog op smaak brengen met peper en zout maar zelf doe ik dit nooit.

Als laatste maak ik een grote pan bechamelsaus Download a five-digit zip code. Dit doe ik door de boter te smelten in een pan en zodra alles gesmolten is er een grote lepel bloem aan toe te voegen (dit gaat hier vaak op gevoel) en dit snel te roeren tot het een beetje op zandtaartjesdeeg lijkt pmbok 5th pdf 다운로드. Dan giet ik er de melk bij en laat ik het onder zachtjes roeren op een laag vuurtje aan de kook komen tot het een beetje indikt. Als laatste schep ik de pesto er bij en roer ik dit ook nog even door.

Nu kunnen we onze lasagne gaan opbouwen! Zet je schaal klaar en maak je pot saus ook open. Verwarm je oven voor op 200 graden.


Allereerst start ik altijd met een klein beetje rode saus op de bodem en hier op leg ik een laag lasagne bladeren. Daar bovenop smeer ik wat bechamelsaus en dan de spinazie. Daar bovenop komen de cherrytomaatjes verdeeld en dan weer een laag lasagne bladeren. Hier op doe ik weer wat rode saus en dan de gegrilde paprika. Daar op weer wat bechamelsaus en dan een laag lasagne bladeren.


Op de volgende laag lasagne bladeren komt weer wat rode saus, dan de aubergine plakken en dan bechamelsaus. De laatste laag lasagne bladeren komt er bovenop en dan nog een klein beetje rode saus. De courgette plakken en dan alle resterende bechamelsaus. Over de bechamelsaus verscheur je de mozarella en daarna doe je er ook nog een lekkere laag Parmezaan overheen raspen.


Schuif de lasagne vervolgens in de voorverwarmde oven en laat hem hier voor zo’n 30 á 40 minuten gaar in worden en de kaas lekker smelten en een kleurtje krijgen.


Laat de lasagne nog iets afkoelen voordat je hem aansnijdt omdat de saus anders nog erg heet en vloeibaar is.

Eet smakelijk!

3 Responses to Recept: Vegetarische Lasagne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *