Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 28 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Recept ❤ Smeuïge Aardappelsalade

Het cocept voor deze blog post staat al zeker een jaar in mijn “af te maken” lijstje. Het kwam er alleen steeds maar niet van. Tot ik deze salade de afgelopen week weer eens maakte en terug dacht aan dit concept. Direct dus maar even afgemaakt want deze heerlijke aardappel salade is perfect voor een picknick of een zomerse dag.

ReceptAardappelSalade

Aardappel salades vind ik zelf altijd lekker. Je kunt er ook heerlijk mee variëren maar dit is wel mijn favoriet. Lekker smeuïg en heel smaakvol. Perfect voor bij de barbecue ook en zeker wanneer je al een restje aardappels hebt staat hij zo op tafel. Als je hem dan ook nog een nachtje in laat trekken komen de smaken al helemaal goed tot hun recht.

Ingrediënten

– 500 gram vastkokende aardappelen
– 3 of 4 hardgekookte eieren
– half potje augurkjes
– 1 rode ui
– 1 kleine appel
– klein bosje peterselie
– mayonaise (of een combinatie van mayonaise en yoghurt)
– honing mosterd
– halve citroen
– peper en zout

ReceptAardappelSalade1

Zo maak je het

Kook de aardappels tot ze beetgaar zijn. Spoel ze goed met koud water af en laat ze een beetje afkoelen. Snijd de ui heel fijn en doe deze in een kom. Snijd de augurkjes fijn, en ook de appel en doe dit er ook allemaal bij. Hak de peterselie fijn en snijd de aardappelen in kleine stukjes. Roer het allemaal door elkaar en maak vervolgens de dressing. Hier voor doe je naar smaak (ik doe meestal zo’n 4 lepels) mayonaise toe. Roer er vervolgens een lepel mosterd doorheen en het sap van de halve citroen. Breng het op smaak met peper en zout en proef even of er nog iets bij moet. Als het goed is kun je het afdekken en voor een nachtje in de koelkast plaatsen zodat alle smaken goed in kunnen trekken. Lekker met andere hapjes en salades er bij of gewoon met een beetje vlees en eventueel wat stukjes brood.

Eet smakelijk!

wpid-wpid-signature4.png

8 Responses to Recept ❤ Smeuïge Aardappelsalade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *