Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Recept: Loempia Vel Pakketjes Met Kip *FotoRecept*

Nog zo’n super makkelijk en snel recept die ik deze ramadan ontdekte waren deze mega populaire loempia pakketjes. Je kunt ze met van alles vullen en in dit recept laat ik zien hoe je ze kunt maken met een heerlijke kip vulling Download Rumours of Rumours Season 1.

KipPakket9

Ik heb tijdens het proces foto’s gemaakt zodat ik het gemakkelijk stap voor stap kan uitleggen 실버라이트 스트리밍. Je kunt er ook andere vullingen in doen zoals bijvoorbeeld gehakt, groente of tonijn. Net wat je zelf lekker vindt.

Ingrediënten: (voor zo’n 25 tot 30 stuks)
1 kip in stukken
4 uien, geschild en gesnipperd 목소리톡 다운로드.
1 bosje peterselie, fijngehakt
4 gekookte eieren
1 tl peper
1 tl gember
1/2 tl kaneel
1 tl kukurma
1 tl zout
1 pak loempia vellen
3 eieren (ongekookt)
200 ml melk
50 ml olie

KipPakket1

Je begint met het maken van de kip. Neem een ruime pan en doe hierin olie en fruit de uien aan. Doe er vervolgens de kip bij en laat dit kort mee bakken. Doe er de kruiden bij (peper, gember, kaneel, kukurma, zout, peterselie) en laat het nog even kort bakken. Doe er vervolgens een glas water bij zodat de kip met onder staat en doe dan het deksel op de pan en laat voor ruim een uur tot anderhalf koken. Als de kip gaar is neem je deze uit de pan en laat je het sausje op zacht vuur doorkoken tot vrijwel al het water weg is. De kip pluk je ondertussen tot deze helemaal in kleine stukjes is en als de saus klaar is roer je de kip hier doorheen. Pel de 4 gekookte eieren en doe ze in kleine stukjes en vervolgens kan je dit ook door de saus doen.

KipPakket2

Vervolgens neem je een kom en hier in doe je de 3 eieren, melk, olie en een snufje zout. Goed opkloppen en daarna kan je dit zo laten staan.

KipPakket3

Vervolgens neem je een loempia vel en deze smeer je aan beide kanten in met het melk ei olie mengsel. Dan leg je er in het midden een beetje kip op en ga je het dicht vouwen.

KipPakket4

Je vouwt eerst de ene kant naar het midden over de kip. Dus ongeveer een derde deel naar het midden vouwen.

KipPakket5

Dan vouw je de andere kant er overheen ook naar het midden zodat je een lange rechthoek krijgt.

KipPakket6

Dan vouw je vanaf de bovenkant 1 deel over de vulling heen.

KipPakket7

De andere kant vouw je er niet overheen maar aan er onder langs. Dus niet beide bovenkanten op elkaar maar 1 kant aan de ene kant van het pakket en 1 kant aan de andere kant. Zo is het deeg gelijk verdeeld.

KipPakket8

Wat ik vervolgens doe is een bord bedekken met plastic folie en daar dan 1 laag op leggen. Dan weer folie en de volgende laag er op. Zo plakt het niet aan elkaar en kun je makkelijk stapelen. Mocht je ze pas later bakken kun je ze zo afdekken en in de koelkast zetten.

Als je ze wilt gaan bakken dan neem je een koekenpan welke je opwarmt op middelmatig vuur zonder olie. Doe de pakketjes er in en bak ze aan beide kanten mooi bruin.

KipPakket9

En zo moet je eindresultaat er dan uit zien. Heerlijke pakketjes met kip, welke je makkelijk als hapje kunt serveren.

Eet smakelijk!

8 Responses to Recept: Loempia Vel Pakketjes Met Kip *FotoRecept*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *