Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Recept: Kaneelbroodjes

Hier dan eindelijk het recept waar een aantal van jullie zo ongeduldig op zaten te wachten. Het recept voor de overheerlijke kaneelbroodjes. Dit is momenteel wel echt één van mijn succes recepten Download Mac Illustration. Mijn man bijvoorbeeld houdt helemaal niet zo van kaneel of dat soort zoete broodjes, maar hier is hij echt dol op. Ook benieuwd geworden? Probeer dit recept zeker eens uit 권나무 mp3 다운로드!

Kaneelbroodjes

Ingrediënten:

 • 490 gram bloem
 • 150 milliliter melk
 • 160 gram ongezouten roomboter, op kamer temperatuur
 • 50 gram suiker
 • 150 gram bruine basterdsuiker
 • 2 eieren
 • 1 mespuntje zout
 • 1 zakje van 7 gram droge gist
 • 4 tl kaneel
 • 50 ml warme melk
 • Eventueel nog wat melk en poedersuiker voor glazuur

En zo maak je het:
Verwarm in een pannetje 50 gram boter en 150 milliliter melk, maar laat dit niet koken chandelier mp3. Alleen verwarmen is voldoende. Roer er vervolgens de suiker doorheen.

Maak een soepel glad deeg van 450 gram bloem, 2 eieren, zout, gist en het melk/suiker/boter mengsel 식스틴. Ik doe dit altijd in de broodbakmachine die ik instel op de “deeg” stand. Maar je kan dit ook met de hand doen, en dan het deeg ongeveer een uur op een warme plek en tochtvrije plek laten rijzen 윈도우10 원노트. Vervolgens haal je het deeg uit de kom en kneed je het even goed door. Daarna laat je het nog een minuut of 10 á 15 rusten in een kom afgedekt met een schone theedoek 스티커. In de tussentijd kun je mooi de vulling voor je broodjes maken. Dit doe je door de rest van de boter te mengen met de basterdsuiker, de kaneel en de overige 40 gram bloem c# 인터넷 파일 다운로드. Ik doe dit in een kom en prak het dan fijn met een vork net zo lang tot er een egaal en kruimelig mengsel is ontstaan.

Kaneelbroodjes1

Rol het deeg uit op een schoon aanrecht tot een grote rechthoek van zo’n 30 cm Cinebench r20. Verspreid de vulling over het deeg en rol het vervolgens op. Zorg hierbij dat de randen goed vast komen te zitten. Snijd je rol in gelijke stukken (het varieert bij mij vaak hoeveel ik er uit kan halen, maar gemiddeld zo’n 12 tot 15 stukken) leg deze stukken op een met bakpapier beklede bakplaat met de snijkant naar boven 원피스 더빙.

Kaneelbroodjes2
Vanaf hier kun je het deeg een dag in de koelkast bewaren voor je het afbakt cookie run bug. Dan moet je het alleen wel voor het afbakken op kamertemperatuur laten komen. Mocht je besluiten direct verder te gaan, laat de rolletjes dan een uur rusten op een tochtvrije plek. Ik bedek zelf dan ook altijd mijn bakplaat met huishoudfolie om uitdrogen te voorkomen.

Bestrijk de broodjes met de warme melk en bak ze vervolgens af in een tot 190 graden verwarmde oven voor zo’n 20 á 30 minuten. Ik heb zelf voldoende aan 20 minuten maar dit ligt aan je oven. Mochten de broodjes te bruin worden kun je ze de laatste 10 minuten nog afdekken met aluminium folie.

Kaneelbroodjes3
Haal de broodjes uit de oven en bestrijk ze met nog een beetje warme melk en laat ze uitwasemen op een rek. Als finishing touch kun je de broodjes besmeren met glazuur wat je kunt maken door poedersuiker te mengen met enkele lepels melk.

Enjoy en eet smakelijk!

15 Responses to Recept: Kaneelbroodjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *