Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Recept: IJs Koffie

Mijn nieuwste drankjes verslaving is toch wel ijskoffie. Wat een ontdekking is dat geweest haha. Ik vind het heerlijk tijdens de warme dagen. Wij drinken in de ramadan ook altijd koffie bij de avond maaltijd maar ik denk dat ik dit jaar voor deze ijs variant ga 잭리처2. ;)

ReceptIjskoffie


IJskoffie kun je op verschillende manieren maken Yua Young. Ik werd deels geïnspireerd door Serena van Beautylab maar ik hou echt van die slushy ijskoffie dus ik heb het recept iets aangepast naar mn eigen wensen v p n 다운로드.

Wat heb je nodig:
– Filterkoffie
– Gecondenseerde melk
– Soja melk (maar amandel, rijst of gewone melk kan ook)
– Karamel (of een andere smaak) siroop voor in de koffie van Douwe Egberts
– Ijsblokjes zakjes/bakjes
– Een grote schaal
– Trechter
– Zeefje

ReceptIjskoffie1

Voor de koffie kun je twee dingen doen autocad 2012. Of je zet hele sterke koffie, of je laat de koffie een poos trekken. Dit is wat ik doe. Je neemt 100 gram koffie per liter water en laat dit gewoon een hele nacht in een grote schaal staan Download Worms 2. Vervolgens neem je een lege frisdrank fles en doe je hier een trechter in en een zeefje er boven en filter je de koffie. Het liefste twee keer zodat echt alle koffiedik er uit is Thinkplayer. Vervolgens heb ik ijsblok zakjes gevuld met de enorm zwarte sterke koffie die je overhoudt. Mocht je dit niet willen kun je het gewoon in een schone fles in de koelkast bewaren maar de ijsblokjes zorgen juist voor het slushy effect cport 다운로드.

Vervolgens is het heel gemakkelijk. Neem voor de slushy variant een blender en doe hier de ijsblokjes in. Ik gebruik er ongeveer 6 a 7 per glas maar de sterkte kun je zelf bepalen 백희가 돌아왔다 다운로드. Doe er dan ongeveer 1 a 2 eetlepels gecondenseerde melk bij en vul aan met je melk naar keuze. Een scheutje karamel siroop (of een andere, kaneel en hazelnoot smaakt ook heel lekker) maakt het helemaal af chrome attachments. Goed blenden en in een groot glas schenken en vervolgens genieten.

Je kunt ook, als je niet voor slushy gaat of geen blender hebt de koffie, gecondenseerde melk en de overige melk in een glas doen en even goed roeren want de gecondenseerde melk zakt naar beneden Download the latest version of The Nyanko War bug. En dan gewoon lekker ijsklontjes er bij.

ReceptIjskoffie2

Het is heerlijk om dit te drinken tijdens de warme dagen. Ook als je niet heel dol bent op koffie weet ik toch zeker dat je hier echt van gaat genieten.

7 Responses to Recept: IJs Koffie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *