Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 28 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Recept: Cornflakes Rotsjes

Simpel, lekker en ontzettend gemakkelijk. Dat zijn deze cornflakes “koekjes”. Gemaakt van cornflakes. Misschien een beetje vreemd om daar cornflakes voor te gebruiken maar ik verzeker je, het is echt heel erg lekker. Ik maak ze zelf regelmatig wanneer ik niet veel tijd heb maar toch iets leuks en lekkers wil serveren. Het recept stelt eigenlijk niets voor, maar toch wil ik het graag met jullie delen.

Cornflakeskoekjes1

Wat heb je nodig?

  • 150 gram cornflakes
  • 50 gram muesli
  • 250 gram chocolade naar keus zowel wit als bruin is lekker
  • 2 theelepels zonnebloem olie
  • ± 60 bonbon papiertjes
  • Eventueel strooisel ter decoratie

Zo maak je het:
Verkruimel de cornflakes tot ze gebroken zijn in kleine stukjes. Doe dit in een kom en roer de muesli er doorheen. Vervolgens doe je de olie in een pannetje/bord en doe je de chocolade er bij. Dit smelt je au bain-marie. Voeg de chocolade toe aan de cornflakes/muesli en roer dit goed door elkaar totdat de chocolade volledig opgenomen is. Vervolgens schep je kleine hoopjes in de bonbon papiertjes en bestrooi je deze eventueel nog met wat decoratie strooisel. Zet ze vervolgens voor een uur of twee of tot ze hard zijn in de koelkast en enjoy!

10 Responses to Recept: Cornflakes Rotsjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *