Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Recept: Citroen Meringue

Zijn jullie ook zo dol op schuimpjes? Ik ben er dol op en maak ze ook regelmatig. Laatst maakte ik ze eens maar dan met een twist, namelijk met citroenrasp er doorheen 다비치 두사랑 mp3 다운로드. Je moet er alleen niet teveel rasp door doen want dan mislukt je meringue omdat er oliën in deze rasp zitten en meringue kan niet goed tegen vet, dan blijft het slap in plaats van stijf en fluffy Download mp3 in English.

Mergingue

Ingrediënten:

  • 2 eiwitten, op kamertemperatuur
  • 100 g fijne tafelsuiker
  • 1 zakje vanille suiker
  • rasp van 1/4e citroen
  • eventueel topping/spikkels

Zo maak je het:
Verwarm de oven voor op ongeveer 100 graden Jazz Marsology. Bekleed een bakplaat met bakpapier en zorg dat je kom en mixer goed ontvet zijn.

Scheid de eieren. De dooiers heb je niet nodig. (kun je gebruiken voor het bakken van broodjes/afsmeren van bladerdeeg, of misschien wel custard?) Er mag absoluut geen geel bij het wit komen want dan gaat het ook niet lukken Download Team Viewer QuickSupport. Het wit doe je in je kom en vervolgens klop je dit met de mixer of staafmixer in ongeveer 1 a 2 minuten fluffy stijf.

Vervolgens voeg je lepel voor lepel de suiker toe en blijf je op de hoogste stand kloppen 슈퍼버니맨 모바일. Je zult nu zien dat het steeds stijver wordt en ook mooi gaat glanzen. Als laatste klop je er snel de citroenrasp doorheen. Het mengsel wordt nu licht geel en is klaar 지각대장 존. Doe alles in een spuitzak en spuit mooie toefjes op de bakplaat. Als je geen spuitzak hebt kun je ook met een lepel kleine hoopjes scheppen. Eventueel kun je ze nog versieren met sprinkeltjes Download Worms3.

Schuif de bakplaat voor ongeveer anderhalf uur in de oven als je kleine meringues hebt gemaakt. Bij grote moeten ze wel twee uur drogen. Wanneer ze goed zijn laten ze zonder kleven van de bakplaat los 구글 크롬 이미지 다운로드. Laat ze afkoelen voor je ze van de bakplaat af haalt.

De meringues kun je zeker een week tot anderhalve week bewaren als je ze in een afgesloten doosje stopt 심야 식당.

Eet smakelijk!

4 Responses to Recept: Citroen Meringue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *