Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Recept: Chocolade Cakerol Met Frambozen

Cakerolls, ik heb ze er altijd lekker uit vinden zien, maar zelf had ik me nog nooit aan gewaagd om er 1 te maken. Tot ik een poosje geleden weer eens tegen een lekker recept aan liep en me er toch aan heb gewaagd, zoals jullie ook in mijn weekoverzichten hebben kunnen zien 갤럭시 유심 다운로드. De lekkerste vond ik de chocolade variant, maar goed ik ben ook gewoon dol op chocolade hihi. Vandaag het recept.

Cakerol1
Uit 1 cakerol haal je zeker 8 tot 10 stukken, afhankelijk van in welk formaat je snijdt 헨리의 책. Hij is makkelijk 1 a 2 dagen in de koelkast te bewaren en ik vind hem zelf het lekkerste als hij een dag van te voren klaargemaakt is. Makkelijk wanneer je visite krijgt en iets lekkers wil serveren wat niet veel moeite kost 마법사의 돌 다운로드.

Ingrediënten:

 • 4 eieren
 • 100 gram suiker
 • 1 zakje vanillesuiker
 • 4 eetlepels tarwebloem
 • 3 eetlepels cacao

Vulling:

 • 400 ml verse slagroom
 • half bakje mascarpone (125 gram)
 • 2 zakjes klopfix
 • 2 zakjes vanillesuiker
 • Frambozen (vers of diepvries, vanwege het seizoen heb ik diepvries gebruikt)
 • Nutella

Chocoladelaag:

 • 1 blikje gecondenseerde melk
 • 2 repen melk chocolade
 • 1/2 reep pure chocolade
 • eventueel versiering

Bereiding:
Verwarm de oven op 250 graden en bekleed een bakplaat (30×40 cm) met bakpapier. Vet het bakpapier nog eens in met boter of bakspray. Neem dan een kom en doe hier de eieren en de beide soorten suiker in en mix dit op de hoogste tot een schuimig mengsel. Mix zeker 8 a 10 minuten, je krijgt dan allemaal kleine gaatjes in het beslag.

Zeef de bloem en de cacao en spatel dit voorzichtig door je suiker/ei mengsel. Doe dit met een spatel en maak allemaal kleine achtjes tot dat alles is opgenomen. Vervolgens giet je het op de ingesmeerde bakplaat en verdeel je het over de plaat. Zorg dat alles gelijk is. Doe vervolgens het beslag in de oven en zet de oven omlaag naar 175 graden en bak de cake voor 15 á 20 minuten. Het moet niet te donker kleuren, alleen maar een beetje.

Cakerol2
Leg nog een vel bakpapier klaar welke je ook lichtjes met olie insmeert of met bakspray en haal de rol vervolgens uit de oven en stort deze op het nieuwe vel bakpapier. Verwijder het oude vel en rol vervolgens de cake losjes en langzaam in je nieuwe vel. Zo blijft je cake zacht en scheurt het niet. Laat hem zo voor een kleine 20 minuutjes afkoelen en rol hem daarna weer uit om hem verder te laten koelen.

Klop de slagroom met de vanillesuiker en klopfix stijf en klop er dan nog kort de mascarpone doorheen. Wanneer je cake goed afgekoeld is besmeer je  de hele cake eerst met een laagje nutella chocolade. Vervolgens neem je de crème en smeer je dit over de nutella laag heen (randen niet te dik) en leg je er de frambozen op (diepvries frambozen moeten ontdooid zijn) Vervolgens rol je de cake opnieuw voorzichtig op. Leg hem even in de vriezer om iets op te stijven, voor een minuut of 15 ongeveer.

Maak de chocoladelaag klaar door de gecondenseerde melk in een pannetje te doen en deze met de chocolade er bij langzaam te verwarmen. Als alles gesmolten is giet je dit over je cakerol heen en versier je hem eventueel nog met framboosjes, suikergoed of wat je maar wil. Laat de cake een uurtje in de koelkast verder opstijven voor je hem serveert. Mocht je chocolade mengsel over hebben kun je dit in een bakje bewaren en later weer opwarmen voor een andere taart of cake.

Snijd de “kontjes” van beide kanten af voor je hem serveert om het extra mooi er uit te laten zien.

Eet smakelijk!

11 Responses to Recept: Chocolade Cakerol Met Frambozen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *