Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Recept: Baghrir

Tijdens de ramadan eet je vaak pas laat, en ook is het niet de bedoeling dat je in deze maand een enorm feestmaal gaat eten, maar juist dat je het allemaal wat sober houdt 챔피언스리그. Bij ons staat er tijdens een gemiddelde iftar dan ook niet super veel op tafel. Over het algemeen eten wij harira, en nog iets er bij hls 스트리밍 다운로드. Vandaag wil ik met jullie het recept van een bijgerecht delen, namelijk dat van baghrir. Dit is een pannenkoek met “duizend” gaatjes, en erg lekker voor er bij Find the lost time and download it.

Baghrir
Ik heb baghrir van mijn schoonvader leren maken Download Zannabi mp3. Zijn recept is anders dan de standaard recepten die je op internet vindt onder andere door de hoeveelheid griesmeel en melk in plaats van later, maar in onze familie- en vriendenkring is het een ontzettend geliefd gerecht ksp 다운로드.

Ingrediënten:

  • 500 gram fijne griesmeel
  • 175 gram bloem
  • 1 liter lauwe melk
  • 2 tl gist
  • 2 tl zout
  • klein scheutje zonnebloem olie
  • roomboter

Doe de griesmeel, bloem, gist, zout en een scheutje olie in een ruime kom ansys fluent 다운로드. Doe hier vervolgens een scheut melk bij, en kneed het geheel tot een stevig deeg. Wat mijn schoonvader vervolgens doet is hier steeds een beetje melk aan toevoegen en het zo los en luchtig maken Download the Roll Chromium client. Hij doet dit eerst met de hand, en het laatste gedeelte roert hij met een garde. Ik doe dit iets anders, want op zijn manier ben je zo 20 minuten tot een half uur bezig en daar heeft deze dame de energie niet voor na een dag vasten 이지 응급실. Ik voeg eerst een deel melk toe en meng dit met de hand door het deeg zodat het niet meer één stevig deeg is en vervolgens voeg ik de rest van de melk toe en haal ik voor een minuut of 5 de staafmixer er doorheen zodat het lekker klontjes vrij is download softalk. Vervolgens mix is het nog een minuut of 5 met de gewone mixer zodat het luchtig is (ik stop wanneer het beslag veel belletjes heeft) en dan plaats ik het afgedekt voor een uur in de oven die ik op 25/30 graden aan heb staan of op een warme plek in de kamer See you on Friday and.
Baghrir1
Baghrir2
Baghrir3
Voor het bakken roer ik het beslag eerst nog een keer goed door. Vervolgens verhit ik een koekenpan (wij hebben een speciale platte pannenkoeken pan die ik gebruik maar een koekenpan volstaat ook) en maak ik deze met een keukenpapiertje die ik iets met boter vet heb gemaakt heel licht vettig. Er moet echt geen laagje in de pan liggen ofzo, gewoon net licht vet. Giet een lepel beslag in de pan, spreidt het wat uit en laat het dan staan. Als het goed is moet je nu belletjes/gaatjes zien verschijnen die langzaam indrogen. Wanneer het volledig ingedroogd is, keer dan ook om want anders wordt de onderkant te donker. Als de baghrir aan de bovenkant droog is bak je heel kort (echt maar een halve minuut ofzo) de bovenkant van de baghrir en dan leg je hem op een bord.

Baghrir4
Besmeer de bovenkant met roomboter (dit maakt het echt extra lekker) en zo bak je door tot je beslag op is. De hoeveelheid van mijn beslag is goed voor zo’n 15 baghrir.

Baghrir is wel vele malen vullender dan gewone pannenkoeken. Meestal heb je er aan twee tot drie ruim voldoende. ;)

 

16 Responses to Recept: Baghrir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *