Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Recept: Appelcake Met Yoghurt

Lovelies, daar ben ik weer! De afgelopen tijd heb ik regelmatig in de keuken gestaan om iets lekkers te bakken. Gewoon, omdat ik van lekkers hou en ook een beetje om te experimenteren Download the thrilling sheet music dubbing. Omdat ik de afgelopen week erg druk ben geweest onder andere vanwege ‘eid ul adha (het offerfeest) eerst maar eens een receptje om weer te beginnen met bloggen 서라운드 사운드. ;) Enjoy!

Appelcake

Ingrediënten

  • 200 gram witte basterdsuiker
  • 1 zakje vanille suiker
  • 1 ei
  • 100 ml zonnebloemolie
  • 200 gram volle yoghurt
  • 300 gram bloem
  • Half zakje bakpoeder
  • 4 elstar appels (je kan ook andere nemen maar ik gebruikte deze)
  • 1 el kaneel
  • 2 a 3 el bruine basterdsuiker

Zo maak je het:
Oven voor verwarmen tot 175 graden Hymn mp3 free. Vervolgens het ei met de suiker en de vanille suiker kloppen. Daarna voeg je de yoghurt en de olie toe en klop je dit tot een glad mengsel. Zeef de bloem en de bakpoeder er boven en mix het vervolgens samen met de kaneel tot een glad beslag 스틸 앨리스. Appels schillen en twee er van in stukjes snijden en door het beslag doen. De andere twee in plakjes snijden voor bovenop.

Neem een springvorm van 26cm of een klein rond bakblik van 30 cm en vet deze in Pivot animator. Doe hier het beslag in en schik de plakjes appel er mooi bovenop. Bestrooien met de bruine basterdsuiker en in ongeveer 45 minuten afbakken.

Echt een aanrader met een lekkere toef slagroom en een flinke kop thee na een lekkere boswandeling firefox 이미지 다운로드! Eet smakelijk :)

9 Responses to Recept: Appelcake Met Yoghurt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *