Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Ramdan QA Antwoorden * Deel 2 * Eten & Drinken

Zoals beloofd zou donderdag een nieuwe video met ramadan antwoorden, dus bij deze. Vandaag geef ik jullie de antwoorden op alle vragen die gaan over eten & drinken Download for Katia students. Voor mij niet het belangrijkste in de ramadan, maar wel iets waar altijd vragen over zijn, ook bij jullie. Want, mag je nu ook niet een beetje water? En wat nou als je ziek bent en iets in wil nemen Download a five-digit zip code? Ik vertel het jullie allemaal in deze video!

RQA2

Komende zondag zal ik het laatste deel plaatsen met alle vragen die over geloof/geloofsbeleving gingen pmbok 5th pdf 다운로드. Mocht je nog vragen hebben na het zien van deze video, schaam je dan niet om ze te stellen! :D


Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Wat vonden jullie er van? Ik merk dat ik het erg leuk vind om filmpjes te maken dus dit zal ik ook zeker blijven doen in de toekomst. :D

4 Responses to Ramdan QA Antwoorden * Deel 2 * Eten & Drinken

 • Wat heb je een fijne stem om naar te luisteren!

 • @ Linda; Ja, echt een ASMR stem zoals Mascha (beautygloss) zou zeggen. Laatst was je je kat aan het aaien in een filmpje en werd er helemaal rustig en zen van hihi! ^^

  Leuk en interessant filmpje weer! :)

 • Yeah, je site doet het weer! :D

  Fijn filmpje Jorien. Ik vind het erg interessant om te zien. Je hebt inderdaad een fijne stem om naar te luisteren.

 • Salaam aleikoum Jorien,

  Ik geniet van zulke filmpjes, echt heel mooi masha Allaah.. Je hebt inderdaad een erg fijne stem om naar te luisteren. Zie dit ook als een soort van dawah. Moge Allaah je belonen!

  Liefs,mammie van abdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *