Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Ramadan ❤ Mijn Checklist

Vorige week schreef ik al iets over de ramadan en het voorbereiden hier op en daar kreeg ik ook de vraag over mijn checklist sony pmb 다운로드. Vorig jaar werkte ik namelijk met een handgeschreven lijstje waar je dingen op kon afstrepen per week. Hartstikke handig want zo kun je je eigen vooruitgang een beetje bijhouden en ook echt jezelf aan bepaalde dingen houden 영화 터널. Dit jaar heb ik geen handgeschreven lijstje maar een netjes uitgewerkte PDF.

Ramadanchecklist1

Natuurlijk zullen er dingen zijn waarvan je denkt “he, die zijn op mij niet van toepassing” of “he, die doe ik anders” maar dat is geen enkel probleem sound canvas va 다운로드. Met een zwarte stift kun je eventueel doorhalen wat niet van toepassing is, en verder kun je ook nog zelf punten toevoegen indien je dit wilt. Ik heb ook ruimte gelaten voor persoonlijke doelen, lezingen die je wilt beluisteren of in de moskee wilt bezoeken en andere dingen die je kwijt wil after life. Handig en overzichtelijk vind ik zelf. Ik heb zelf ook nog niet alles precies uitgeschreven dus vandaar dat ik de open ruimtes ook wel handig vind. ;)

Ramadanchecklist2Het document is ingedeeld in handige kopjes zoals het vasten zelf, de gebeden, wat je als voeding voor je hart wilt doen, sociaal gedrag, de besteding van je tijd en natuurlijk een eigen kopje voor de extra zaken van de vrijdag aomei onekey recovery. Ik merk dat ik door met deze lijst bezig te zijn ook een beetje extra boost krijg om er weer lekker mee aan te gaan en me er echt even op te focussen 킹 오브 파이터즈 97.

NB: volgens mij moest er achteraf gezien tahajjud staan en heb ik twee woorden door elkaar gehaald. :oops: maar doordat er ook qiyaam staat hoop ik dat jullie als nog weten wat ik bedoel 카봇 시즌6.

Je kunt mijn schema als PDF bestand via > deze link <downloaden Download Total Eclipse. Ik hoop dat je er iets aan hebt!

LeeslijstQuran

Ik twijfelde even of ik ook een koran lees “lijst” zou toevoegen maar omdat iedereen dit in zijn eigen tempo doet heb ik dat schema in een aparte PDF gezet welke je hier natuurlijk ook kunt downloaden 두사람. Je vindt deze lijst >via deze link< en in dit schema kun je precies vinden tot waar je moet lezen als je de hele koran 1, 2 of 3 keer uit wilt lezen gedurende de maand ramadan Download Frozen 2 ost mp3.

Ik ben benieuwd of jullie ook werken met een schema, en hoe die van jullie er dan uit ziet. Of dat je die van mij handig vindt. Mocht je hem gebruiken en er een foto van willen delen, gebruik dan de hashtag #RamadanschemaTA dan kan ik de foto’s terug vinden. Vind ik leuk! :D

wpid-wpid-signature4.png

7 Responses to Ramadan ❤ Mijn Checklist

  • Dat is nog best een hele lijst als ik het zo zie! Maar het lijkt me ergens ook wel heel goed, zo’n maand. Zeker ook als niet-Moslima, omdat je op deze manier toch echt weer even beseft waar het om draait in het leven en in contact komt met jezelf (en in jouw geval ook met Allah). Ik wil je in elk geval alvast heel veel succes wensen! :)

    • Het is een hele lijst, maar een heel deel hier van (zoals bijvoorbeeld de gebeden, het lezen van de Koran en een heel aantal sociale en tijdszaken) zijn voor mij ontzettend van zelf sprekend. Deze lijst is enkel een reminder aan vele punten waardoor je er weer even extra stil bij staat. Dankjewel voor je berichtje. <3

  • Super goed initiatief grasg zou ik he checklist ontvangen en proberen te realiseren . Salaam ilham

  • Super handig! Ik kijk er al naar uit ?

  • Super leuk gedaan dit! Ga ze zeker gebruiken in sha Allah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *