Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Ramadan Ask Me Anything * Deel 3 * Geloof

Sorry, ik ben wat laat met deze laatste video maar dat was natuurlijk niet met opzet, maar het is ondertussen dus wel een beetje richting het einde van de ramadan 요술지팡이. Toch hoop ik dat jullie nog wat aan mijn antwoorden hebben. Is het niet dit jaar, dan wel volgend jaar hoop ik. De laatste 10 dagen van de ramadan zijn al aangebroken, dus doe er je voordeel mee en haal er nog het maximale uit animal tekken tickets. ;)

RamadanQA3

Hoe gaat het bij mijn lezeressen die vasten 스케치 업? Ik zal, ondanks dat de ramadan al bijna voorbij is 1 deze dagen nog wel een update schrijven hoe het met mij gaat maar kort gezegd zelfs met de enorme warmte van de laatste dagen gaat het goed! Voor nu geniet van het filmpje. ;)


Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Dit was het laatste filmpje uit deze serie. Ik hoop dat jullie het net zo leuk vonden als ik. Als je nog verdere vragen hebt, stel ze dan gewoon lekker in de comments en anders tot in een ander filmpje. :D

15 Responses to Ramadan Ask Me Anything * Deel 3 * Geloof

 • Salaam alaikoem,

  Heel leuk filmpje en vind het het er goed van je dat je zo mensen dingen bijbrengt. Moge Allah jou hiervoor belonen InshaAllah.

  Wat mij wel opviel is dat je jet over anticonceptie had. Dit is uiteraard gewoon toegestaan. Maar over het doorslikken ervan tijden de ramadan om je cyclus uit te stellen betwijfel ik.
  http://islamqa.info/en/13738

  Bezoek deze link als je wilt.

  Ghair inshaAllah en uiteindelijk weet Allah het het beste.

  Ga zo door met je blog

  Salaam
  Een anonieme lezeres! ( ook uit meppel)

  • Asalaamu alaikum,

   Ik baseer mijn mening niet zomaar op iets. Op islamqa vind je namelijk ook het volgende:

   It is permissible for a woman to use pills to delay her period at the time of Hajj if she fears she may get her period, but that is only after consulting a specialized doctor to make sure that this will not affect her health. She may do likewise in Ramadaan if she wants to fast with the people. 

   http://islamqa.info/en/20467

   Ik zou nooit iets in een filmpje zeggen als ik daar namelijk niet compleet zeker van ben. Ghair in sha Allah. Bedankt voor je bezorgdheid en je lieve woorden. Jammer dat je zo anoniem wil blijven trouwens ik ben altijd benieuwd naar mijn lezeressen uit Meppel haha.

   Wa alaikum salaam

   • Salaam wa3alaikoem,
    Heel erg bedankt voor je reactie.

    Dit had ik niet kunnen vinden. Heel erg bedankt. Weet wat wijzer geworden: Dzazaak allahoe ghairan!

    Ik had altijd al bewondering voor jou omdat ik het zo knap vond mbt je bekering.

    Was een keer wat aan het googlen en plots vond ik ineens deze blog! Subhanallah

    Ga zo door inshaAllah

    Allahoema barek

   • Asalaamu alaikum,

    Wa iyaaki! Zo blijven we leren van elkaar.

    Oh echt? Haha kennen wij elkaar ook in het echt dan? Of ken jij alleen mij (is tegenwoordig steeds vaker het geval hihi)

    Xxx

 • Salaam aleikoum Jorien,

  Ik geniet van zulke filmpjes, echt heel mooi masha Allaah.. Je hebt inderdaad een erg fijne stem om naar te luisteren. Zie dit ook als een soort van dawah. Moge Allaah je belonen!

  Liefs,mammie van abdje

 • Salaam aleikom, wat een leuk en interessant filmpje! Erg mooi om te zien. Ik vind het vooral heel bijzonder om te zien dat je zowel erg sociaal actief bent als met je geloof echt intensief bezig bent. Dat verraste mij en ik zie nu wat goed tijdamanagement kan doen. Heel knap! Moge allah je belonen. Ik ga hem weer doorsturen naar mn moeder:) en een psje, volgens mij zijn er mbt anticonceptie sowieso verschillende meningen. Allahu alem. Liefs!

  • Wa alaikum salaam, dankjewel voor je lieve reactie. Ameen op je dua ook. Ik denk als je het goed aanpakt dat time management inderdaad de key is. Leuk dat je ze ook naar je moeder stuurt! Mbt anticonceptie heb ik ook tussen de comments hier geplaatst waar mijn mening vandaan komt en in sha Allah zal iedereen kiezen wat hij of zij het beste vindt.

   Liefs xxx

 • Weet je dat ik nog steeds niet snap hoe dat nu zit met die zwangere buik van laatst hahahahahaha ik ben nu helemaal in de war met je anticonceptie verhaal.

  • Nou dat was niet mijn buik hoor, dat moet toch wel duidelijk zijn met de outfit foto’s die ik plaats. Dat was, zoals ik er ook al schreef bij die foto een buik van een zuster die ik mocht fotograferen. Dat doe ik namelijk ook naast bloggen.

 • Haha oke nouja ik zag dat er zwangerschapsshoot oid bij stond maar ik begreep het niet. Dus ik terugzoeken naar andere foto’s maar toen zag ik niks. Dus ik dacht: of ze heeft een rugzakje vol met foto’s die ze af en toe post of haar kleding verhuld wel heel goed. Ik heb ook zusters gezien die 8 maanden zwanger waren en ik wist het niet haha. Dus no offence :p

 • Assalamu alaykum! Interessante serie, je krijgt een goede indruk over hoe jij als persoon dingen aanpakt etc! Mag ik vragen waar je die stof
  vandaan hebt, van je hijaab?

  Ik hoop dat je laylat al qadr vindt & alle barakah ervan, jij en al onze zusters & broeders!

 • Jammer dat deze serie nu afgelopen is. Vond het heel erg interesant om allemaal te horen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *