Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Ramadan 2013/1434

Gisteravond na zonsondergang begon officieel de Islamitische vastenmaand, de maand ramadan. Vandaag is de eerste dag dat we vasten, en middels deze weg wil ik dan ook allereerst mijn moslima lezeressen een Ramadan Mubarak, een gezegende ramadan, wensen 마인크래프트 1.5.2 점프맵 다운로드.

Ramadan e-belgique 1
Het vasten tijdens de maand ramadan is een verplichting voor alle gezonde moslims 레드벨벳 bad boy mp3 다운로드. Allah heeft ons dit immers opgelegd in de Koran in surah (vers) al baqarah : O jullie die geloven, het vasten is jullie verplicht, zoals het ook verplicht was voor hen voor jullie, hopelijk zullen jullie Allah vrezen 제비우스. (aya 183) en Allah zegt ook: De maand Ramadan is het waarin de Koran is neer gezonden, als Leiding voor de mensheid en als duidelijke bewijzen van de leiding en de Foerqan njrat 다운로드. Wie van jullie aanwezig is in de maand, laat die dan vasten, maar wie ziek is of op reis, dan is er een aantal andere dagen (om het vasten van de maand Ramadan in te halen) (aya 185) hier staat dus dat het vasten niet verplicht is voor hen die ziek zijn (hier vallen ook zwangere of zogende moeders onder voor wie het vasten te zwaar is, of oude mensen die niet meer kunnen vasten) en de mensen die op reis zijn Download the future section on the other side of the border.

Gedurende de gehele maand zullen wij ons van het aanbreken van de dageraad tot zonsondergang niet te goed doen aan eten, drinken, seksuele gemeenschap of andere genotsmiddelen Sparkle. Wij richten ons in de maand ramadan op Allah, door hem veelvuldig te gedenken en ons bezig te houden met onze religie. Tijdens de ramadan eten we terwijl het ‘s nachts nog donker is onze eerste maaltijd, sahur genaamd en ‘s avonds na zonsondergang breken wij het vasten met iftar 삼성 노트북 무선 랜 드라이버. Ik zelf hou van de ramadan, omdat je even “dit leven” een stukje loslaat, en je weer even lekker back to basics kunt gaan. Ook de warmte en de gezelligheid van het gezin ‘s avonds, en de ramadan gebeden die tot diep in de nacht horen en in de moskee worden gebeden vind ik heerlijk Vanced. (hoe raar dit misschien ook voor niet moslims mag klinken, ik hou er echt van)

Dit jaar is het eerste jaar sinds een aantal jaren dat ik, in sha Allah (met Gods wil) weer volledig mee kan vasten Download Windows 8 Minesweeper. De afgelopen jaren ging dit niet zo van harte vanwege mijn medicijnen waar ik mijzelf gewoon kapot mee maakte. Nu ben ik sinds afgelopen november helemaal gestopt en voel ik me lichamelijk beter dan ik me in jaren gevoeld heb dus ik hoop dat ook ik deze ramadan kan gaan genieten van dat fijne gevoel wat bij deze maand hoort c# image.

Het vasten wordt dit jaar wel ontzettend pittig. Tegen half vier ‘s nachts hou je op met eten en ga je het fadjr gebed verrichten, om vervolgens tot tien uur in de avond te vasten. Laatst kwam mij een lijstje onder ogen waar op stond dat Nederland het land is waar qua tijd op één land na het langst wordt gevast. Het langst vasten ze namelijk in Scandinavië. We vasten dit jaar een uur of 19 per dag, dus lieve lezeressen die ook vasten, zorg goed voor je lichaam in de tijd dat je wel mag eten!

23746687

Ramadan betekend voor mij ook altijd een stapje terug doen, en even terug naar mezelf en naar mijn religie. Dit zal ook z’n uitwerkingen op mijn blog hebben, want ik zal waarschijnlijk niet iedere dag een artikel schrijven en online plaatsen. Nu was het de afgelopen dagen natuurlijk ook al een beetje stil (dit was vanwege klussen en schoonmaken in huis/tuin) maar no worries, het is niet zo dat er deze maand helemaal niets meer van mijn hand online zal komen. Ik heb een aantal leuke blogs voor jullie klaar staan, ook een aantal met wat fijne ramadan tips en suggesties voor tijdens deze maand, en verder ook gewoon items zoals jullie die van mij gewend zijn.

Lovely ladies, ik wens jullie allen een ontzettend fijne, gezegende, succesvolle en liefdevolle ramadan maand toe! Geniet met jullie families, aanbid jullie Schepper en geniet van deze maand… Hij is zo weer om.

18 Responses to Ramadan 2013/1434

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *