Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Quick Tip: Verfrissend Watermeloen Drankje

Pfff wat is het opeens warm en benauwd buiten! Ik heb helemaal geen zin om iets te doen, en eigenlijk chill ik de hele dag maar een beetje in mijn achtertuin/op de bank/op bed Download hive. Natuurlijk doe ik dit wel met een lekker fris drankje naast me. Nu ben ik een beetje aan het afkicken van mijn cola verslaving en daarom maak ik zelf vaak lekkere frisse drankjes 첩혈속집.

Watermeloen is echt mijn fruit in de zomer. Ik ben er zo ontzettend dol op. Ik moest dan natuurlijk ook experimenteren met watermeloen in een drankje en ik heb zeker een lekker recept gevonden fl 스튜디오 다운로드.

WatermelonjuiceIngrediënten:

  • 1/4e watermeloen
  • 4 blaadjes munt
  • 1 limoen
  • 100 ml water
  • honing
  • 6 ijsblokjes

Snijd je watermeloen in stukjes en doe deze in de blender Download the image photo. Doe hierbij de blaadjes munt. Munt is vrij sterk van smaak dus doe hier niet teveel van. Knijp de limoen uit boven de blender. Voeg het water en de ijsblokjes toe, en honing naar smaak en blend dit alles tot één geheel maxivista 다운로드.

Wat je wel zult merken is dat je heel snel een bovenkant van de pulp/meloen krijgt en aan de onderkant alleen water. Roer daarom je drankje even goed door voor je serveert en serveer het ook met een lepel en eventueel een rietje MLB 2014 다운로드.

Enjoy your summer ;)

11 Responses to Quick Tip: Verfrissend Watermeloen Drankje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *