Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Personal: Waar ben ik?

Het zal niemand ontgaan zijn dat ik de afgelopen weken veel minder blog dan ik normaal doe. Ik heb al een aantal lieve mailtjes gehad met de vraag of alles oké was, want ik ben behalve op mijn blog eigenlijk helemaal online niet vindbaar. Niet op skype/msn, niet op fora waar ik normaal veel ben, nergens. Download the subtitles for One Fun Man 2 7. En ergens voel ik me daar een beetje schuldig over :oops:

Ik voelde me er zelfs zo schuldig over, dat ik heb overwogen om mijn blog maar een poosje helemaal op pauze te gooien, maar ik ben eigenlijk bang dat ik dat niet volhoud (want ik hou echt van bloggen :D ) en zo’n knipperlicht van pauze en bloggen wil ik niet worden…

Maar goed, waar hang ik dan uit? Tja… ik ben gewoon echt heel druk met van alles en nog wat. De dagen gaan vaak zo snel, en ik doe zoveel dat ik voor 11 uur al met een slaaphoofd op bed hang (en lekker nog een beetje zap) terwijl ik voorheen minstens tot 1 uur/half 2 ‘s nachts wakker was tutty 다운로드. Maar goed, dan sliep ik ook tot laat uit en nu ben ik er meestal tegen 9 uur wel uit haha. So what i’m up to?

Huis:
Toen ik vorig jaar met mijn man samen ging wonen kwamen we terecht in een huis waar het echt een chaos was haha. Er was al jaren niet echt iets aan gedaan en vorig jaar zomer heb ik me dan ook eerst volledig op de binnenkant gestort. Ondertussen zijn onze slaapkamer, de werk/hobbykamer, de badkamer,  de zolder (die nu logeerkamer/extra zitkamer is) helemaal opnieuw gedaan en is ook het hele huis verder opgeruimd en schoongemaakt Download Realtek Audio. Alleen onze tuin kwam ik vorig jaar niet aan toe (en eerlijk is eerlijk, ik had ook geen flauw idee hoe ik dat aan moest pakken) en zowel voor als achter was het een chaos. De afgelopen weken heeft mijn lieve mams zich ontfermd over onze voortuin, en dat gaf mij vele nieuwe inzichten en inspiratie voor de achtertuin. Ik heb dan ook tijdens de lekker zonnige dagen flink staan knallen, en de voortuin is nu af, de achtertuin voor het grootste deel en we hebben er al heerlijk van genoten Download the opening and thin body. Maar, wauw wat een werk! Er moest onder andere een nieuwe schutting deur in, heel veel troep moest weggegooid worden (oude fietsen enzo), en wat een onkruid! :woot: daarna moesten we bedenken wat er aan nieuwe plantjes in moesten en moesten een aantal goede oude dingen verhuisd worden. Ook al het tuinmeubilair moest schoongemaakt worden (wat zeg ik, gewoon zwaar geschrobd!) en nu ben ik op het punt dat er nog een klein stukje aangeplant moet worden, en dan moet al het zand wat er teveel is weg gebracht worden, de tegels schoongespoten en het houtwerk van het huis moet ook nog schoon 슈퍼빼꼼. :sigh: als je dit zo leest snap je misschien dat ik daar in ieder geval heel moe van was haha.

Familie:
Ik heb een aantal geweldig leuke logeerpartijtjes met mijn beide zusjes gehad. Mariëtte is op goede vrijdag en de zaterdag bij mij geweest, en Britt is afgelopen weekend op zaterdag avond gekomen, en gisteren weer vertrokken. Natuurlijk heb ik met beide meiden veel leuke dingen gedaan, zoals met Mariëtte naar de Primark, en met Britt ben ik afgelopen maandag natuurlijk ook geweest 페이스북 동영상 고화질. Wij zijn zelf in het paasweekend op zaterdag naar mijn ouders gegaan en tweede paasdag gingen we weer naar huis. Veel familie gezien dus, maar vaak houd dat wel in dat mijn huishouden stil ligt en behoorlijk vertraging oploopt :$ ;) dus dat haalde ik dan daarna weer in.

Werk:
Naast dit alles heb ik ook sinds een poosje een baantje. Nothing fancy, ik maak elke avond schoon in een revalidatiecentrum Download Firefox videos. Dat geld wil ik namelijk sparen om mijn eigen webshopje van de grond te krijgen, en daarnaast willen we deze zomer ook graag op vakantie. Dus daar is geld voor nodig. Elke doordeweekse dag vertrek ik tussen 4 en half 5 dan ook richting mijn werk, om tegen 7 uur weer thuis te komen. Dan nog eten, wat kleine dingetjes doen en daarna zak ik gewoon in haha 이메일. Ik voel me soms net een oud vrouwtje :tongue:

Dit zo allemaal bij elkaar maakt eigenlijk dat ik gewoon soms bijna niet weet waar ik de tijd moet vinden om even rustig te zitten en wat te schrijven. Mijn P365 loopt ook 100 jaar achter (maar ik heb gelukkig wel alle foto’s uitgesorteerd per week, dus ik moet en zal het in gaan halen heb ik mezelf beloofd) en tja, op andermans logje moet ik soms eerst 5 dagen bijlezen :reading: niet dat het erg is natuurlijk 신용재 정류장! Maar veel werk is het wel…

Ik hoop dat jullie nu een beetje begrijpen waarom ik er niet zoveel ben als voorheen. Ik hoop dat als straks alle grote klussen weer gedaan zijn, ik wat meer rust heb en weer lekker als van ouds kan bloggen. Tot die tijd, don’t worry! Ik blog wanneer ik een momentje heb, en wanneer ik er even niet ben… is in elk geval alles in orde ^_^

22 Responses to Personal: Waar ben ik?

 • Alhamdulillah. Het belangrijkste is dat het goed gaat.

 • Ik blog zelf de laatste dagen ook wat minder weer, bij mij is het altijd al zo geweest, dus ach, haha. Maar goed, heb ook veel te doen en tegen de tijd dat ik klaar ben en met alles heb ik vaak geen fut meer om nog eens uitgebreid foto’s te gaan bewerken en een artikel te schrijven dus dan schiet het er weer bij in. Bloglovin’ volg ik ook al een stuk minder, vaak als ik kijk heb ik 150 berichten en heb nooit echt veel zin ze allemaal door te spitten dus ik druk vaak op de knop ‘mark all as read’ nadat ik een stuk of 30 artikelen heb bekeken… :P

 • Drukdrukdruk, begrijpelijk dat bloggen even op een laag pitje staat. Wel fijn om even te horen dat het goed met je gaat :)

 • Zeg dametje, je moet vooral geen druk of schuldig voelen dat je niets post! Je echte ‘fans’ zullen wel blijven komen en begrijpen het volledig denk ik dan.

  En je werk lijkt mij wel chill, een paar uurtjes.. Jij en je man zullen wel trots zijn op jullie huisje als alles eindelijk klaar is ;)

  • Het is een paar uurtjes, maar het is rennen voor je leven haha. Wat ik in die paar uur doe, doe je normaal in het dubbele qua tijd. Ik ben altijd helemaal kapot als ik thuis kom… Inclusief hoofdpijn :(

 • meid, begrijp het goed dat je nu druk bezig bent met andere dingen en dat je andere dingen op de 2e plaats zet. Doe rustig aan, zorg goed voor je zelf en de rest komt wel

 • Zo meid, jij hebt je dagen goed vol zitten! neem je ook nog een klein beetje tijd voor jezelf en jullie? :)

  Zelf heb ik ook het gevoel dat ons huisje nooit afkomt. Dan lijkt het klaar maar kom je toch weer iets tegen.
  De voortuin is nu Mathijs zijn domein, ik heb géén groene vingers. En de achterkant ligt (gelukkig) vol met tegels.

  Maar een eigen webwinkel, spannend!! Ben super nieuwsgierig nu! :D

  Succes meid, maar blijf aan jezelf denken hé!

  • Ehm, manlief is ook nog eens heel veel aan ‘t werk soms tot ‘s avonds laat (werkt bij een boomkwekerij) en sport daarnaast veel.. Dus ik ben zeer blij als ik hem een uurtje voor het slapengaan zie :$

   En tja, dat het nooit af komt.. Weetje hoe vaak ik dat heb gedacht? Echt niet normaal joh haha. En er komt ook geen eind aan.. Mijn schoonvader (bij wie we inwonen) gaat dinsdag voor een lange periode (en wellicht voorgoed) naar Marokko, en dan kan ik dus de woonkamer en keuken eindelijk gaan doen. Tegen de tijd dat ik klaar ben is er vast wel weer iets anders haha. Ben allannggg blij als ik straks mijn tuintje af heb en iig af en toe lekker in de zon kan ontspannen ;)

 • Nou zoals ik het lees begrijp ik je juist heel erg goed! Is ook heel belangrijk. :)

 • Blij dat alles in orde is en persoonlijk leven is wat belangrijker dan internetten hé (vind ik dan toch) ;) Bloggen moet natuurlijk leuk blijven vind ik ^^

 • Neem je tijd, het bloggen komt wel weer! :)

 • Naast je blog leidt je toch ook gewoon een leven, een blog is maar blog. Al is het natuurlijk ook ontzettend leuk. Je moet gewoon bloggen wanneer het jou uitkomt. Een blog is geen verplichting het is slecht een ding wat je doet voor fun. Gewoon lekker je eigen dingen blijven doen naast je blog.

 • Dat heb ik ook meegemaakt…druk…druk…en druk :D dus blog als tijd hebt.

 • Lieverdje toch :). Je hebt de tijd genomen om uit te leggen waarom je minder blogt, dat wil toch al veel zeggen hè…namelijk dat je om ons geeft. En wij ook om jou dus wij zijn 100% begripvol ;). Don’t worry!

 • Er zijn dingen die gewoon even belangrijker zijn meid, we zien je wel verschijnen! En niet helemaal op pauze hoor, kan jou leuke logjes niet missen!!

 • Wel fijn hoor zo’n update, wat jammer dat je hier minder tijd voor hebt, maar hee, dit si maar voor erbij hè! Ik ben dan wel benieuwd naar foto’s wanneer je tuin klaar is. :D Eigenlijk heb je wel een heerlijk leventje, lekker druk :D

 • Kan me goed voorstellen dat het bloggen even op een lager pitje staat maar alles wat je aan het doen bent.
  Wel fijn dat het in iedergeval goed met je gaat. veel succes met je werk en het opknappen van de tuin.

 • Ik herken het en ook dat oude vrouwtje gevoel whaha! Erg he ;) . Maar het voelt wel goed wanneer alles af is en netjes is. En daarnaast geniet je vast ook nog van het mooier weer?! Al is het nu steeds wel erg benauwd zeker als je bezig bent :x . Leuk dat je een eigen webshop gaat starten, goed idee!

  • In de tuin geniet ik best wel haha, dat is echt lekker! Maar binnen is het behoorlijk benauwd, ook met alles open… Brr… Maar goed, we zijn bijna klaar!

 • Fijn dat alles in orde is ! Jammer dat je even een ‘pauze’ neemt, maar dat is soms ook wel nodig. Veel succes met alles !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *