Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 28 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Paardrijden Bij Zonsondergang

Paardrijden bij zonsondergang. Klinkt al heel bijzonder hè? Nu weet ik dat mensen zich gaan afvragen, rij jij paard dan…?! Nee, ik ben niet degene die hier paard rijdt. Wie wel paard rijdt is mijn man, en wij hebben dan ook sinds vorig jaar een eigen paard (nou ja, pony is ze eigenlijk) waarop hij heerlijk kan rijden.

Deze zomer kwam hij op het idee om ook met haar te gaan zwemmen. Paarden kunnen immers, net als hondjes, ook zwemmen en wij wonen natuurlijk bij het Gooimeer dus dat is ideaal. Nu rij ik dan geen paard, maar ik kijk wel regelmatig als mijn man gaat rijden. Dit was dan ook iets wat ik niet wilde missen en ook zeker op foto vast wilde leggen. Het was zo gaaf om haar het water in te zien gaan en hun steeds dieper te zien gaan, tot ze beide alleen hun hoofd boven water hadden en dus echt samen zwommen.

Een vriendin van mij, die wél kan paardrijden had dit ook meegekregen en zij wilde dit ook wel heel graag eens meemaken. Nu is mijn man niet zo moeilijk met wie er op z’n paard rijdt (zelfs ik mag het proberen ;) ) en dus was zij de volgende dag aan de beurt. Natuurlijk was ik weer mee, mét de camera. De tijd waarop mijn vriendin reed was nog beter dan die van mijn man. Zij ging namelijk tegen zonsondergang, wat natuurlijk zorgt voor prachtige foto’s! Bij zonsondergang fotograferen is iets wat ik nog verder uit moet zoeken, maar ik vond het ontzettend leuk om dit eens te proberen en voor een eerste keer vind ik het resultaat ook niet eens zo slecht.

Browniesunset4
Browniesunset2
Browniesunset3
Lijkt dit jullie ook niet een prachtige ervaring? Stiekem ben ik best een beetje “jaloers” dat ik dit zelf niet kan meemaken want ik vind het zo gaaf! Ach ja, hard oefenen met leren rijden, en dan misschien volgend jaar… ;)

17 Responses to Paardrijden Bij Zonsondergang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *