Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

P366 Week 13

{366.85}
Since we spended the weekend at my parents house, we decided to do something fun 히어로즈 앤 제너럴스. Went to see the “hunebedden” (something special here in Holland, these are old graves of 1000’s of years old) since my parents live quite near to them and my husband never saw them before 원오크락. Went together with my dad and youngest sister. More outtakes I will upload @ flickr.

{366.86}
New guess watch <3

{366.87}
The weather this week is so nice, and all the cute little flowers, they make me so happy aircam.

{366.88}
Made beet salad for dinner today, so lovely with baked potatoes and meatballs 스포어.

{366.89}
Today I came home from school and I found our new kitchen Download the modern family season 1 script! They did such a great job.

{366.90}
Helloooooo all you birdies 워크래프트 3! I spy on you.

{366.91}
My husband went to an ‘aqieqah (party that is given in honor of the birth of a baby) of a friend tonight, so I decided to treat myself (I felt sad and alone haha) on something sweet Download the wix file. I’ve baked a “apple and raspberry crumble”. It was a first attempt, but very succesfull though.

Misschien wil je dit ook lezen?

9 Responses to P366 Week 13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *