Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Overnight Oats

Wat een slechte week was dit zeg. Mijn oma overleed, mijn webserver knalde er een paar dagen uit en ik had totaal geen energie meer voor iets dot 다운로드. Gisteren heb ik mezelf eindelijk bij elkaar geraapt en heb ik een hele leuke blog gerelateerde meeting gehad, waar ik later meer over zal schrijven en vandaag had ik voor het eerst weer de “fut” om een artikel te schrijven 선덕여왕. Ik hou het voor mezelf nog wel een beetje makkelijk, want vandaag deel ik met jullie mijn “nieuwe” favoriete ontbijtje welke ik pas ontdekt heb amos 24.

OvernightOats1
Overnight oats, of terwijl havermout wat de hele nacht heeft gestaan 고독한 미식가 한국 다운로드. Het leek me eerst best wel vies (dacht dat het papperig zou worden) maar direct na dag een vond ik het su-per lekker en sinds dien eet ik het bijna iedere ochtend Windows 7 usb installation. Nu zijn er heel veel manieren waar op je dit kunt maken, en vandaag deel ik die van mij met jullie

Ingrediënten:

  • Een halve (of een hele als je er van houdt) banaan
  • Havermout
  • Amandel of soja melk
  • Lijnzaad of chiazaad
  • Kaneel
  • Agavesiroop of honing
  • Topping naar keuze ftp. Ikzelf gebruik frambozen en muesli met stukjes chocolade, maar ook blauwe bessen, nootjes, pindakaas, banaan, appel etc is erg lekker.

De avond van te voren prak je de banaan en doet deze in een bakje/potje, vervolgens doe je er havermout bij Download Minecraft TowerDefense. Ikzelf gebruik zo’n 4 eetlepels maar dit moet je voor jezelf kiezen. Ik voeg een flinke snuf kaneel en een scheutje agavesiroop voor de zoetheid toe Firefox. Vervolgens doe je er de melk bij. Ik gebruik ongeveer 150 ml. Ik doe er ook nog chiazaad (en soms lijnzaad) bij en vervolgens meng je het allemaal goed door elkaar heen 10cm mattress. Deksel er op, en een hele nacht in de koeling laten staan. De volgende ochtend roer je het een beetje los en voeg je eventueel nog een scheutje melk toe WinMax. Topping er op en smullen maar!

OvernightOats2
Je kan dit trouwens ook met yoghurt of met half melk/half yoghurt maken, maar dit is vanwege intolerantie voor mij geen optie.

Kennen jullie deze vorm van havermout? En hebben jullie nog lekkere variaties?

9 Responses to Overnight Oats

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *