Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Outfit: Mardiyah Draped Dress 

Het is al zo lang geleden dat ik een outfit post plaatste! Wauw, ik weet zelf niet eens meer wanneer de laatste was. Daar werd het dus wel weer eens tijd voor, en dus doe ik dat op deze mooie maandag volledig in herfst tinten. Ook laat ik jullie zo tevens kennis te maken met de leuke nieuwe webshop Mardiyah.nl en hun prachtige “draped dress”.

Over Mardiyah:

Mardiyah is een super leuke Nederlandse webshop speciaal voor de moslima van nu. Ze verkopen moderne eigentijdse kleding die tevens ook voldoet aan de Islamitische normen voor bedekking. Ze bestaan nog niet zo lang, dus wellicht ken je deze shop nog niet en daarom zal ik je kort vertellen waar deze webshop voor staat:
1. We zijn het zat om de zoveelste ‘gescheurde’ jurk (lees: split) te vinden.

2. We zijn het zat om de zoveelste maxi rok te vinden waar op de onderrok wordt bezuinigd.

3. We zijn het zat eindelijk een mooie maxi rok of -jurk te vinden, die vervolgens niet in onze lengtemaat beschikbaar is.

4. We zijn het zat om de winkel in te lopen (met een euforisch gevoel) dat we eindelijk een mooie maxi gevonden hebben, dat vervolgens na aanraking in je handen veranderd in een lange jumpsuit.

5. En we zijn het zat om elke keer maar te kwijlen op onbereikbare abaya’s, omdat ze overal ter wereld verkrijgbaar zijn behalve in Nederland (of je betaald je er gelijk blauw aan).

Daarnaast zijn ze ook nog heel goed betaalbaar en is de eigenaresse ontzettend behulpzaam en klantvriendelijk. Iets wat ik altijd erg waardeer bij webshop eigenaren want klantvriendelijkheid is een puntje wat erg hoog staat bij mij.
Ik mocht van Mardiyah een mooie jurk uitkiezen en dat is de draped dress geworden in een herfstig aubergine paars kleurtje. Ze hebben deze jurk overigens in 8 verschillende kleuren dus mocht paars je ding niet zijn, lees dan toch nog even door. ;)

De Draped Dress

De draped dress is zoooo body hugging en elegant. Het is de perfecte jurk voor elk lichaamstype. Doordat de jurk plooien op de buik heeft verhult hij daar eventuele ongewenst opvallende plekjes, het ceintuur geeft juist een mooi accentje aan je taille waardoor je daar wat smaller lijkt en doordat de jurk een omslag heeft van boven staat hij ook prachtig bij niet hoofddoek dragende dames en is het de ideale jurk voor borstvoeding gevende mamma’s. Daarnaast is zelfs met mijn 1.75 de jurk nog aan de lange kant en dus heel goed draagbaar ook voor de lange dames onder ons!

Ik koos er voor om het paars/aubergine tintje te combineren met herfstig bruin. Ook staat deze kleur mooi met oud roze of klassiek zwart. Doordat ik de jurk zelf al heel mooi vind, vond ik het niet nodig om heel veel poespas aan de jurk toe te voegen. Een mooie armband, eventueel een paar pretty shoes en een tas en je bent good to go.
De draped dress is een jurk die je zowel casual met ballerina’s en een simpele hoofddoek kan dragen maar met een paar heels, tasje, luxe hoofddoek en een paar mooie sieraden kan je er ook zo een avondje in uit eten. Maar net wat je zelf leuk vindt, en check ook vooral de verschillende kleuren zodat je je aan het seizoen aan kunt passen. Ik wil deze jurk absoluut nog in het mooie nude kleurtje die ze ook hebben aanschaffen.

Details:
– Jurk: Mardiyah
– Sjaal: Kanaalstraat Utrecht
– Armband: Disney Couture

Je bestelt de draped maxi dress eenvoudig op Mardiyah en met de kortingcode TresAdorable krijg je ook nog eens de verzending van deze jurk gratis!

Hoe zou jij deze jurk combineren?

Liefs XO, Jorien

6 Responses to Outfit: Mardiyah Draped Dress 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *