Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Outfit ❤ Natural Shades

Ik ben dol op natuur, dat is iets wat jullie ondertussen vast al wel weten. Ik vind het heerlijk om rond te wandelen in de prachtige omgeving die hier om mij heen ligt 코드블럭 컴파일러. We hebben hier alles. Bos, heide, strand, you name it. Echt heerlijk gewoon, want ik kom heel erg graag buiten. Niet lang geleden was ik ook aan het wandelen rondom het Gooimeer en toen kwam ik op een prachtige plek met veel riet en ook nog met een heel erg mooi licht logitech options 다운로드. Tijd voor outfit foto’s dus!

OOTDNatural1

In deze tijd van het jaar heb je zo tegen het einde van de middag heel erg mooi licht Download The Forest for free. Een beetje goud/geel van gloed en heel erg mooi om foto’s bij te maken. In de zomer heb je dit licht natuurlijk ook, maar dan is het al veel later in de avond. Nu komt het mij qua tijd beter uit en ik maak er dan ook graag gebruik van als het er is.

Ook riet vind heel erg mooi om bij de fotograferen. Vorig jaar schoot ik daar ook al eens foto’s (maar dan op een andere plek aan het water) alleen toen was het licht een stuk feller. Dat geeft toch een andere feeling aan de foto’s. Veel zachter en dromeriger, en daar hou ik nou juist zo van! Ik ben een echte dromer en ik vind romantische foto’s heel erg mooi. Ik ben dan ook best trots op hoe deze foto’s uitgepakt hebben, al helemaal als je weet dat ik zowel model als fotograaf was haha.

OOTDNatural5

OOTDNatural7
Naast dat ik dol ben op de natuur, vind ik natuurlijke kleuren ook heel erg mooi. Bruin, beige, groen, bordeaux, steen rood. Allemaal kleuren die ik zeker in de winter heel erg graag mag dragen. Toen ik deze jurk bij mijn vriendinnetje met wie ik naar Londen zag dacht ik direct wauw. Niet alleen om de kleur, maar ook om het model. Dit is een zogenoemde prinsessenlijn en die vind ik heel erg mooi staan. Zo elegant, en een beetje chique ook. Wat ik leuk vind hier aan is dat je hem heel erg kunt stijlen, maar ook makkelijk gewoon kunt “down dressen” zoals ik dit keer besloot te doen met een simpele hoofddoek en een canvas tas. Met een paar pumps er onder is hij heel chique en met een paar laarzen juist heel dagelijks. Daar hou ik van.

OOTDNatural2
OOTDNatural4
OOTDNatural6
De tas die ik dit keer gebruik is 1 van mijn fijne canvas tassen. Deze komt van het event van HODA Magazine en werd uitgedeeld aan alle bloggers die aanwezig waren. De quote die er op staat. “Dream it. Wish it. Do it” past heel goed bij mij en ik gebruik deze leuke tas dan ook regelmatig! Ik vind canvas tasjes ontzettend leuk en ik heb er nog een aantal, dus die zullen jullie vast vaker voorbij zien komen!

OOTDNatural3

What am I wearing:
– Abaya: Boutique Sarah (Maleekah abaya in peach)
– Pashmina sjaal: Islamproducten
– Tas: HODA Magazine
– Armband met vlinder: Eigen werk
– Jas: (1 na laatste foto) Boutique Sarah

Q: Wat voor tinten draag jij graag?

12 Responses to Outfit ❤ Natural Shades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *