Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Outfit ❤ My Comfy Winter Dress

Eindelijk hebben we een zonnetje sinds het weekend. Heerlijk! Daar kan ik helemaal weer van opleven. Ik vind winter niet erg, maar als de dagen zo koud en vooral zo grauw zijn voel ik me te toch best wel ongelukkig Download the sprouts. Als dan de zon tevoorschijn komt sta ik te popelen om naar buiten te gaan en leuke dingen te doen. Zo kwam het ook dat ik eindelijk weer eens een outfit uit de kast toverde 수능특강 문학.

OOTDFave2
In mijn buurt heb je ontzettend veel mooie plekjes, en je kunt hier altijd heerlijk wandelen hbios.com 다운로드. Ik vind het ontzettend fijn om zo groen te wonen. Ook ideaal voor het maken van foto’s trouwens, want ik vind foto’s in de natuur toch altijd het aller mooiste om te zien en ook het leukste om te doen trouwens. Komt misschien ook doordat een volledig witte en goed belichte locatie hier niet zo voor de hand liggend is. Over de jurk van heb ik al ontzettend veel vragen gehad. Is hij grijs? Is hij fijn? Waar komt ‘ie vandaan? Ik kan eerlijk zeggen dat het de meest comfortabele jurk is die ik in tijden heb gehad. Hij is mooi, zit heerlijk en ik vind hem er ook echt ontzettend leuk uit zien.

OOTDFave1
OOTDFave4
OOTDFave3
Al een aantal keer heb ik de vraag gehad of de jurk grijs is (waarom toch?) maar het is een bruin/taupe gemêleerde jurk met hier in ook nog een fijn glitter draadje verweven. De mouwen zitten vrij strak maar de jurk zelf is een erg los model. Er zit geen elastiek in de taille dus echt een stuk losser dan de meeste jurken die ik normaal draag. Geeft een heel comfy gevoel. Een beetje alsof ik nog steeds in mijn grote trui chill. Zo noem ik deze jurk trouwens ook vaak haha. Mijn “jurk-die-op-een-trui-lijkt” als ik mijn man vraag hem me toe te gooien. Hij snapt al welke ik dan bedoel. :D

Ik combineer deze jurk graag met andere zachte kleuren zoals crème, taupe, beige en vandaag dus poeder roze. Verder weinig poespas, want ik vind de jurk al een eye catcher an sich. Ik had er nog een leuk matching roze horloge en een dunne armband bij, maar deze verdwenen opeens onder mijn jurk zag ik later haha. #fail, kan gebeuren. ;)

OOTDFave5
OOTDFave6
What am I wearing:
Jurk – Boutique Sarah (niet online verkrijgbaar, en misschien ook al helemaal uitverkocht i’m not sure)
Hoofddoek – SADOQ
Mantel – Boutique Sarah
Clutch – Primark

wpid-signature.png

7 Responses to Outfit ❤ My Comfy Winter Dress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *